Борисов: ГЕРБ може да подкрепи правителство с третия мандат

28 Декември 2022 | 08:31
3 коментара
Политика
Борисов: ГЕРБ може да подкрепи правителство с третия мандат

Руската федерация да спре да изнудва и заплашва Христо Грозев. Той е автор, дори ме беше поканил на премиерата на филма за Навални, изключителен разследващ журналист.

Да бъде предупреден руският посланик да спрат с този шантаж.

Ние, чрез нашите европейски депутати, сме информирали европейските ни партньори за заплахата срещу него.

Вече станаха много случаите, в които депресирани висшестоящи бизнесмени в Русия загинала по все едни такива много странни обстоятелства - със самоубийства. Така вчера в Делхи собственикът на най-голямата компания за месо в Русия се бил депресирал заради негов приятел, и скочил от прозореца в Делхи.

Това каза лидерът на ГЕРБ на среща със симпатизанти в Монтана.

По думите му ГЕРБ-СДС може да подкрепи правителство при третия мандат, връчен от президента, особено ако той отиде при "Демократична България". "Има достатъчно мнозинство по ключовите въпроси, засягащи евроатлантическите ценности, включително помощта за Украйна и Шенген". В същото време вторият мандат от "Продължаваме промяната" няма да набере достатъчно подкрепа, смята Борисов.

"Третият мандат, не можем да влияем на президента, разбира се, но при правилен избор от негова страна, особено ако е в посока "Да, България" - има голям шанс да се направи правителство. Да, трудно ще е, но ако се направи програмно правителство, подобно на нашето с професор Габровски, мисля че може да се изпълни", коментира лидерът на ГЕРБ./БГНЕС

Добавени коментари

Милко публикува:
30 Декември 2022 | 10:40
Тая пенсия що не си гледа внучетата, дето толкова се снима с тях, а ми пак се бута във властта? Алчен за пари и власт боклук!
Лакомията е страшна! публикува:
28 Декември 2022 | 10:43
Тоя няма мярка в жаждата си за власт!И дано не стане,че ако стане отново владетел на България,жална ни майка.Няма да пусне властта докато е жив.Дано новата година да ни отърве от тоя изрод!
Бг публикува:
28 Декември 2022 | 08:46
Отдавна се знае кой ще получи третия мандат и, че ще го подкрепите! Палячо...

Добавете Вашия коментар

TOP