Борисов: Българите избраха най-некомпетентните в най-тежкото време

27 Април 2022 | 12:47
0 коментара
Политика
Борисов: Българите избраха най-некомпетентните в най-тежкото време

Българите избраха в най-тежкото време най-некомпетентните хора, заяви бившият премиер Бойко Борисов, който присъства на протестната демонстрация на младежите от ГЕРБ в района на с. Писменово.

В служебния комитет на Радев, в последния час на управлението, Комитова пуска 2,5 млн. за пътя до нейните къщи за гости, отсече Борисов. Българите избраха в най-тежкото време най-некомпетентните хора. Помните ли, когато ви показах реверсивните компресори с най-мощните американски солари, за да може да вкарваме от Турция в България, от Гърция, в Румъния, в Сърбия.

На 31 декември т.г. да е готова гръцката връзка. Искам да кажа на тези некомпетентни хора, че българите ще платят страховити цени. Тези хора се изказвали, че гръцката връзка е за търговия, припомни Борисов.

На 31 декември трябваше да е готова и гръцката връзка.  Българите ще платят страховити цени за наше съжаление. Гръцката връзка била за търговия...Ако Делян Добрев беше министър, още преди 2 месеца щях да съм го пратил на острова Ревитуза в Гърция, където е техният терминал, да сме си сложили банкова гаранзция, обясни Борисов.  

Пътно-транспортните произшествия са с 30-40 на сто нагоре. Представяте ли си по времето на управление на ГЕРБ в последния ден на министър Комитова, има споразумение от МРРБ и Приморско. Това е все едно в последния ми работен ден да пусна 2,5 млн., каза Борисов.

Ако Делян Добрев беше министър, още преди два месеца, когато започна войната, аз щях да съм го пратил в Гърция, щяхме да си сложим банкова гаранция и да имаме гаранции. На 1 януари аз бях на Петрич и пуснахме американска газ половин милиард кубика. Днес ние можем да взимаме газ от Турция и Гъция, но, когато прякорът на министъра е Кеша, той не е отишъл да си резервира. Българи, грабят ви, посочи Борисов.

Сега от 22 държави, които търгуват с Русия, само на България е спрян газа на 100%, разгневи се бившият премиер.

Добавете Вашия коментар

TOP