Борисов бесен на Жени-ГЕРБ в Благоевград: Заради вас губим избори

26 Септември 2021 | 13:16
7 коментара
Политика

От местната структура възроптаха, че не са номинирали Елена Ташкова

Сериозен скандал гръмна по време на избора на ново ръководство на Жени-ГЕРБ днес.

Разправията тръгна от организацията в Благоевград, откъдето възроптаха, че номинираната за член на съвета от Благоевград Елена Ташкова не е била издигана от структурата. Случилото се вбеси лидерът Бойко Борисов, който отсече, че заради разправиите в местната организация, ГЕРБ губи избори. "Хич не ми се идва при вас, да ви слушам разправиите.", отсече бившият премиер. 

Всички ние сме изключително учудени от номинацията на госпожа Елена Ташкова, защото това не е нашата номинация. Тук сме 22-ма души и никой не иска г-жа Ташкова. Никой от нас не е гласувал за нея. Кой и кога е изпратил нейната номинация, не знаем. Ние не сме съгласни с това, обяви областният координатор на женската организация Адриана Мелниклийска.

Аз ще ви отговоря. Кой, кога и къде я е номинирал си е ваша работа. Вашата организация с подобно разединение доведе до това да губим избори след избори. Вашите разправии доведоха до това. Не ми се идва, за да не ви слушам разправиите кой е по-голям. В Благоевград няма нещо, което да не сме направили. И вие губите избори, сигурно гласувате едни срещу други, коментира в отговор лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Нашите номинации бяха Адриана Мелниклийска и Росица Димитрова. Не бяхме дали одобрение за тази номинация. Затова се получи тази ситуация, каза Мелниклийска.

В крайна сметка номинацията бе прегласувана и за член на съвета бе избрана Росица Димитрова.

Добавени коментари

Въведете име... публикува:
27 Септември 2021 | 21:14
Вземете си г-жа Димитрова във вас щом е толкова кадърна. Назначи некадърници и заплатаджии които си правят каквото си поискат защото са над закона и са от ГЕРБ
Интересно! публикува:
26 Септември 2021 | 18:26
Нещо напоследък Тиквата от Банкя почна много често да побеснява?! Това говори ли ви нещо?
Браво бе! публикува:
26 Септември 2021 | 17:04
Те това са лицата на ГЕРБ! Една от друга по-големи дрисли! Ама какво да правиш? Това им е капацитетът. Други нямат.А Бойко бил "бесен".Ха-ха-ха-ха! Та той кога не е бил бесен?! Бийте му една противобесна ваксина,та дано се смири. Сега на изборите ще му я бият.
Ирина публикува:
26 Септември 2021 | 15:42
Това е демократичния избор Роси Димитрова.
Стоя публикува:
26 Септември 2021 | 15:41
Браво Роси! Ти го заслужаваш.
Въведете име... публикува:
26 Септември 2021 | 14:30
Тая Ташкова пак ли се опитва да се набута! Не разбра ли, че е аут , селянката нагла !
Гражданин публикува:
26 Септември 2021 | 13:56
Браво! Росица Димитрова заслужава да е начело на организацията. Тя е кадърен ръководител и на ВиК. Успех!!!

Добавете Вашия коментар

TOP