Борислав Хазуров от Гоце Делчев е новият директор на Детско-юношеската школа на ФК Банско

25 Януари 2024 | 08:58
0 коментара
Спорт
Благоевград
Борислав Хазуров от Гоце Делчев е новият директор на Детско-юношеската школа на ФК Банско

Доскорошният нападател на отбора вече е в нова роля и ще отговаря за процесите при подрастващите в клуба.

В момента в школата на ФК Банско тренират и се състезават около 120 деца в четири възрастови групи – най-малките са 2016/2017, като има и няколко момчета родени 2018 година.

Най-големите са родени 2009/2010 година. Всяка възрастова група има по двама треньори, които си помагат в ежедневния тренировъчен процес.„Желанието ми е колкото се може повече деца да тренират футбол, да ги запалим по играта. Затова сме се насочили и към най-малките.

Искам да предам на децата желанието да играят футбол, да не се притесняват и да се забавляват.

Да уважават противника на терена и най вече да слушат треньорите си, защото те са тези, които са до тях всеки ден. Искам да ги научим да се надиграват, да им предам онази страст към играта, която имахме ние като деца“, коментира Борислав Хазуров пред официалния сайт на клуба.

Роденият през 1985г. в Гоце Делчев Борислав Хазуров е юноша на Пирин Благоевград. Играл е в отборите на втородизивонния Атромитос Йероскипу(Кипър), Пирин (Гоце Делчев), Пирин (Благоевград), Литекс (Ловеч), Марек (Дупница), Локомотив (Мездра), Банско (Банско), Вихрен (Сандански), Септември Симитли ив Банско.

Добавете Вашия коментар

TOP