Борислав Аршинков отпразнува 50-год. юбилей с печено агне, отлежала ракия и 15 вида сухи мезета, собствено производство

14 Март 2021 | 19:20
1 коментара
Хайлайф

Борислав Аршинков събра съкварталците си от „Орлова чука“ на печено агне, отлежала 5 г. ракия и 15 вида сухи мезета, собствено производство, а поводът за сбирката беше 50-годишният му юбилей.

Рожденикът прие насериозно „притесненията“ на компанията дали храната ще стигне и прибави на препълнената маса и 50 домашни кюфтета за гарнитура.

Специалната изненада дойде от адвокат Александър Мановски, единственият „пришълец“ на тържеството, който не живее на „Чуката“. Бившият ресторантьор поднесе на виновника за тържеството специална изненада, за да попълни личната си колекция от подобни творби – картина от пясък, изобразяваща владетеля на Второто българско царство Иван-Александър – последният цар преди страната ни да падне под османско робство.

Колективният подарък на останалите гости също бе тематичен – дървено буре, с пожелание към юбиляря да го напълни за последващ повод.

Б. Аршинков отложи празненството с няколко седмици, докато падне локдаунът на заведенията, а в деня на рождението си беше обграден от най-близките си хора – нежната му половинка Станислава и синът Алекс.в.Струма

Добавени коментари

Само питам? публикува:
15 Март 2021 | 08:28
На кого му пука? Цървулите, айде в лево!

Добавете Вашия коментар

TOP