Борис Харизанов: Както всяко нещо, което е сътворено от некадърните ни управляващи, така и TOLL системата е тотален провал и резил за цяла България

16 Януари 2019 | 13:10
6 коментара
Общество

Както всяко нещо, което е сътворено от некадърните ни управляващи, така и TOLL системата е тотален провал и резил за цяла България, публикува в социалната мрежа петричкият адвокат Борис Харизанов.  

Как може да се излагате така, бе хора? През страната ни минават стотици хиляди чужденци, които трябва да се сблъскат с вашата олигофрения тет-а-тет! Как може да посочите национален номер, който не работи? На него една девойка мило ти съобщава, че CALL центърът е в процес на изграждане ?!?!? Че какво правихте в послесните 2 години, че не го изградихте? От кога важи изискването за електронни винетки? Не е ли от 01.01.2019? Тогава защо не предоставихте на гражданите всички необходими средства за информираност. За това, че тол терминалите ви не работят и не отпечатват фискален бон? Аз няма да си купя винетка, защото за тези 97 лв. няма да получа никакъв удостоверителен документ. А какво правим, ако поради грешка (която в случая е 2000% вероятно) така наречената ви система да не отчете, че съм заплатил? Да доказвам после, че нямам сестра ли?

Какво правим с хората, които имат стари винетки, залепени на прозорците? Как да ги регистрират, като аматьорското сайтче bgtoll.bg не разполага с подобна опция? Този сайт е направен от деца по ръчен труд в някое столично училище.

Колко милиона откраднахте? Какво дадохте на гражданите? Откраднахте ги за да сътворите поредния гаф, но не за да дадете, а за да вземате такси. Даже и такси не можете да съберете качествено и без проблеми, за състоянието на пътищата да не говорим.

Няма нито един пътен възел по АМ-Струма, чийто входове и изходи да не са накъдрени като овчи къдрици, кръпки и дупки. Как не успяхте поне да ни замажете очите по-добре. И на запад се краде, но вашето е просто пладнешки грабеж. Постелете малко по-добър асфалт, поне 2-3 години да издържи, да не ставате за срам вие, а следващите след вас. А за Креснеското дефиле да говорим ли... Гърците прокопаха цяла планина и направиха магистрала до Игуменица, а вие се тресете на шепа зелени грантаджииски човечета, дето с три гущера и 4 вида змии ви скриха шапката, та 10 години не можете да мръднете документално, не с багерите. Далеч сте още от строежа на този лот. Докога ще ни го причинявате бе хора? Докога?!?!?!?!

Добавени коментари

Emo публикува:
16 Януари 2019 | 22:21
Георги а ти що не си седиш със затворена уста та ядеш само говна а?.... Или вероятно и ти си на хранилка от тези измислен георой. Евала Борис Харизанов! Ева пич за смелостта ти да кажеш тези истини. Само една поправка. Сайтът бгтоол ако беше направен от деца по ръчен труд от някое столично или селско у-ще бъди сигурен, че щеше да работи много перфектно само, че той най вероятно е направен умишлено такъв или направен от някой малоумен третокласник които си няма хал хабер от такива неща. Един такъв сайт струва от 1000 до 2 3 хиляди лева а и си има фирми които продават готови софтуери за такива неща а нас просто ни изпързаляха по най просташкия начин и ни казаха, че струвало 180 милиона лева АМАТЬОРСКОТО САЙТЧЕ.
Кук публикува:
16 Януари 2019 | 15:33
Обръсни се бе !
АСМ публикува:
16 Януари 2019 | 15:20
До Иво и Георги, друг е въпроса дали сте с тези имена, но защо плюете по момчето, което казва ИСТИНАТА едно към едно. Или и вие сте от хранилката на герберастите и си карате новите джипки купени с усвоените пари по някакъв измислен проект..Боклуци нещастни. Аборигените ще направят по добра тол система и няма да откраднат толкова, колкото днешните "управляващи" от герб и патрЕотите. Много скоро ще си заминете по махалите на селата.
Кирил публикува:
16 Януари 2019 | 15:16
Защо бе да е смешник кое по точно е смешното бе гьоре то не е смешно а е за реване а пък с хапчетата май явно от много гълтане си ги забравил да глътнеш и тях
Георги публикува:
16 Януари 2019 | 13:22
Г-н Харизанов след като е толкова кадърен, нека издигне своята кандидатура и ако спечели да покаже как се прави и магистрала и тол система. Много е лесно да оплюваш, когато не можеш да бъдеш полезен и градивен за обществото. Смешник!
ivo публикува:
16 Януари 2019 | 13:16
i tozi ne si e pil hapcheto=

Добавете Вашия коментар

TOP