Божков се отказа от ЦСКА

28 Юни 2015 | 16:04
0 коментара
Спорт
Божков се отказа от ЦСКА

Васил Божков се отказа от проекта си за спасение на ЦСКА и няма да регистрира ново дружество. Бизнесменът потвърди това в официална декларация.

В нея Божков подчертава, че "единствената, но непреодолима пречка за възраждането на ЦСКА остана делението на хората, милеещи за ЦСКА". Той се надява с неговото оттегляне разединението в ЦСКА да остане в миналото.

Божков казва още в декларацията, че след многобройни молби се е съгласил да помогне на ЦСКА, след като е получил пълна подкрепа от страна на привържениците. За него единственият законен и морален начин ЦСКА да бъде възроден и да започне на чисто след близо 10 годишната криза е бил започването от А окръжна група.

След като, обаче, голяма част от феновете на тима застанаха зад ЦСКА на Гриша Ганчев, Васил Божков е преценил, че е безсмислено да прави втори клуб. Той бе разработил конкретен бизнес план за устойчиво развитие през следващите три години, но той няма да се състои. Божков пожелава успех в спасяването на клуба и счита ангажиментите си към ЦСКА и привържениците му за приключени.

Източник:БГНЕС

Добавете Вашия коментар

TOP