Бойко Величков е новият спортен директор на Пирин Благоевград

07 Юни 2024 | 14:10
3 коментара
Спорт
Благоевград
Бойко Величков е новият спортен директор на Пирин Благоевград

Един от най-известните футболни хора у нас – Бойко Величков е новият спортен директор на Пирин Благоевград, съобщава Kotasport.com.

По информация на нашата медия,днес преди обяд той се е договорил с клубното ръководство. Величков бе спряган през последните месеци за директорски пост и в ЦСКА-София,но това не се случи и той е приел поканата на Пирин.

Юноша е на ЦСКА играл е и е бил треньор на куп родни отбори.Има две висши образования, Про лиценз, говори четири езика, има сериозни контакти в мениджърските среди извън страната, бил е старши треньор. Създаде първата по рода си футболна академия в България за индивидуална подготовка.

Бойко Величков бе и лектор в треньорската школа към НСА, но бе отстранен, когато стана част от екипа на Димитър Бербатов. А също така е известен телевизионен анализатор.

Добавени коментари

Тттттттт публикува:
12 Юни 2024 | 16:28
Занев смешко стани и си ходи бе това лити е на тебе самочувствието смешник отбора отпадна и ти се мислиш за герои заедно с смешните така наречени фенчета и те са като тебе дупедавци Занев ако имаш малко достойнство в което се съмнявам стани и се махаи
ще видим публикува:
08 Юни 2024 | 11:04
Какъвто и да е, няма как да е по-зле от Елезов и Занев.
ВТ публикува:
07 Юни 2024 | 18:28
Познат на кой? Пишете на кой отбори е бил треньор? А преподаватели бол!!

Добавете Вашия коментар

TOP