Бойко: Ще сменя „дъртите вампири“ с млади хора

01 Септември 2022 | 12:15
7 коментара
Политика
Бойко: Ще сменя  дъртите вампири  с млади хора

С млади хора ще сменя “дъртите вампири” лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. “Дърги вампири” той нарече лидерите на “Продължаваме промяната” Кирил Петков и Асен Василев, докато в сряда представяше новите лица в листите на ГЕРБ.

80 човека от младежката организация на ГЕРБ са включени в листите за парламентарния вот. 25 от тях са на избираеми позиции – на първо или второ място в страната и до четвърто в столичните райони, обясни Борисов.

 

“Бяхте припознати като основен враг на Кирил Петков и Асен Василев, които ги пенсионираха млади. В сравнение с вас те са едни дърти вампири”, обърна се към младите гербаджии Борисов. И обърна внимание на факта, че Делян Добрев – набор на Асен Василев, не е сред младежките редици.

Тръгвате на кампания. Много внимавайте, понеже ще бързате, как шофирате. Никакъв алкохол, заръча на новата генерация гербери Борисов.

Откраднаха огромни количества пари и в услуга на Руската федерация. А КГБ, както работи, никой не работи. Ще ви съшият, ще ви направят клипове, ще ви изловят. От днес сте отговорни пред партията и пред обществото.

Ще ви търсят компромати, ще ви бият по тази тема изключително много. Видяхте – пет експертизи, те продължават да си бърборят, предупреди Борисов кандидатите си и им припомни за снимките от собствената си спалня. Даде им за пример и младата финландска премиерка Сана Марин, която трябваше да дава тест за употреба на наркотици след видеоклип от парти, на което танцува.

Един от най-младите лица в листите на ГЕРБ е областният координатор в Русе Георги Кръстев, роден през 1999 г. Той обеща да работи за регионалното развитие и посочи, че нито един от проектите на Петков и Василев за магистрали и тунели не е започнат. 

Добавени коментари

Какво ти е чудно"?????" публикува:
04 Септември 2022 | 17:47
Не беше отдавна,когато гербаджииският лидер нарече своя Председателят на Народното събрание-"Проста Кърджалийска Путка"-ПКП! Няма нищо ново и чудно в речника на нашият "нов министър председател".Ние си го познаваме и сме си свикнали.Затова толкова ни уважават и в Европата! Това си ни харесва и избираме ние!
????? публикува:
03 Септември 2022 | 17:37
Що за речник? "Дърти вампири" - това го казва този, който е бил лице на страната? Толкова е и политик!
Иван публикува:
02 Септември 2022 | 20:31
Ще го сменя от на ма...и от ПУ...а в на ма...и в г...о
ПРИЗИВ публикува:
02 Септември 2022 | 16:22
Хора,да не допускаме тоя изрод да се връща на власт! Върне ли се - свършено е с държавата.Захапе ли кокъла ще стане като Путин.Ще настъпи терор и ще управлява докато не пукне. По-добре ще е да пукне сега!
Лили публикува:
02 Септември 2022 | 14:58
От него по- дърт няма! Прост, корумпиран и нахален! Начело на листите му са дъртиалчни и нахални корумпета!
АХИМ публикува:
02 Септември 2022 | 11:47
ТОЯ СРАМ НЕМА
Ами ти какъв си бе? публикува:
01 Септември 2022 | 15:35
Кой ще смениш бе,селски шут? Ами като ще сменяваш,ти защо се буташ в две листи?И циганин не лъже като тебе!

Добавете Вашия коментар

TOP