Бойко на Великден за кабинета: Обраха народа!

25 Април 2022 | 13:18
0 коментара
Политика
Бойко на Великден за кабинета: Обраха народа!

Обраха народа! Такова е заключението на бившия премиер Бойко Борисов за настоящето управление. Борисов се аргументира с галопиращата инфлация, като посочи, че: "по наше време" едно цяло агне е струвало между 120 и 130 лева, а сега надхвърлило 360.

"В петък, когато българските жени преди се криеха да минат под масата, го направихме неработен ден. И това църквата го оцени, защото хората могат да направят всичко необходимо. Но на днешния свят ден да се замислим какво са правили на Господ - карали са го сам да си носи Кръста, мушили са го с тръни, пирони.

Толкова мъки! Приятелите му го предали за 30 сребърника... Така че всичко е Божа работа. И както е винаги, както започва и владиката, който казва: "Да внимаваме".

Те не внимават. А Господ е казал: "Не крадете"", коментира Борисов по отношение на управляващите.

Според бившия премиер Зеленски не се нуждае от "сълзливите селфита" на българските държавници. "Но както всичко е задкулисно и тайно, и тук е така, както обещаваха от "Промяната"... Слави Трифонов, Да България, БСП - нищо от това, което говориха на избирателите си, не се случи. Изнасяме в пъти повече от февруари насам. Оръжейните ни заводи работят на макс.

Точно продукцията, която се използва в Украйна. Това е лицемерие, това е двуличие. А дали сме изнасяли за Русия - не знам", коментира още лидерът на ГЕРБ. 

Добавете Вашия коментар

TOP