Бойко гласува: Слава на Бога, че ни оставиха живи

11 Юли 2021 | 12:15
4 коментара
Общество

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов гласува по традиция в родната му Банкя. Той пристигна точно в 11,51 ч. в избирателната секция. Посрещна го негова фенка.

"Не вярвах, че ще доживеем демокрация по венецуелски. Те спряха ваксинационния план, какви маски", обърна се той към членовете на СИК, още с влизането си.

"А в Костинброд касови бележки пускали машините. Рашков им направи параван да купуват", каза Борисов, след като гласува.

"ЦИК спи, в 9 часа им е първото заседание на мързеливците, а вече до тогова има хиляди жалби и хората окапват по опашките. Тотален хаос е няма, никаква организация. Да са си организирали, каквото трябва. Мен някога питахте ли ме?!", допълни той.

"Целта им е да провалят изборите. За тях демокрацията е Бойко Рашков да кърка пред президентството и те да го снимат. Имат цялата власт, цяла седмица организираха терор. Сега ще видите и какво са правили другите партии в циганските махали и ще се наслаждавате на резултатите", каза още Борисов.

"Благодарен съм на Господ, че ни оставиха живи, не ни затвориха и не ни убиха. Такива като тези са давали в лагерите хората на прасетата. Вече и "Монд" обвиниха, че се объркали. Този журналистът стана пишман", коментира още той.

"Дано и избирателите ни останат живи на тези опашки да стоят в жегата. Тотален хаос е, машини разнасят, принтери, никой не знае какво се случва. Дори при тези безобразия и лъжи, ние няма да касираме. Нека покажат до край мутренските си номера", обяви Борисов след като даде вота си.

Добавени коментари

КОЛЕ публикува:
12 Юли 2021 | 09:55
ХАЙДЕ ПРИ ЦЕЦО.ЦВЦВ
Бойко,не те е ли срам?! публикува:
11 Юли 2021 | 21:58
ТИ НИТО ОБИЧАШ,НИТО УВАЖАВАШ НАРОДА СИ!!! ТИ ОБИЧАШ САМО СЕБЕ СИ!!! С ТОЗИ ЕЗИК,КОЙТО ДЪРЖИШ - ТИ СИ ЕГОИСТ! ТВЪРДО ДОКАЗВАШ ТОВА!ЧЛЕН СЪМ НА ПАРТИЯ ИЗВЪН КЛАСИРАЛИТЕ СЕ,НО ТВОИТЕ ИЗКАЗВАНИЯ ОБИЖДАТ ВСИЧКИ.ТИ СЕ ИЗРАВНЯВАШ С КОМУНИСТИТЕ ДОШЛИ НА 9-ТИ СЕПТЕМВРИ.ПРОСТО ТРУДНО СЕ НАМИРАТ ДУМИ,ЗА ДА БЪДЕШ ОХАРАКТЕРИЗИРАН.КОЙ КАТО ТЕБ СЕ НАМЕРИ ДА ТЪРСИШ ПОМОЩ ОТ САТРАПА ЕРДОГАН?! ДА ДАВАШ НАДЕЖДИ НА МАКЕДОНСКИЯ ЛИГЛЬО,ЧЕ ЩЕ ГО ПОДКРЕПИШ ПО ПЪТЯ МУ ЗА ЕВРОПА,АКО ТОЙ НАКАРА МАКЕДОНСКИТЕ БЪЛГАРИ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ТЕБ?! НИКАКЪВ МЪЖЛЪК В ТЕБЕ!ПРЕКАЛИ С ВСИЧКО.МАХАЙ СЕ!
Цв. Цв. публикува:
11 Юли 2021 | 19:42
Тоя кукувец съвсем е откачил! Винаги е плямпал велики глупости,но сега изтрепа рибата! Явно не му е лесно. Дали най-сетне ще дойде времето да се скрие някъде и да не ни го показват повече,че получаваме втрисане от неговите простотии?!
Бойко публикува:
11 Юли 2021 | 16:04
Дееба и боклуко 10г. като манипулираше, не изборите а самите хора беше хубаво, а сега-ревеш.А питаш ли хората как за да бъдат на работа първо минаваха през кабинета на градския лидер на Гроб,какво унежение търпяха.Във всеки град по две-три фирми на Гроб колят и бесят и ебават хората.Да ама земята се върти ,сега ревете мамка Ви боклушка ми ревете,други пък се радват.

Добавете Вашия коментар

TOP