Бойко Борисов за кандидат-депутатите на ГЕРБ: Ако направят конкурс за красота, ще ги пребием във всички възрастови групи

23 Август 2022 | 17:55
5 коментара
Политика
Бойко Борисов за кандидат-депутатите на ГЕРБ: Ако направят конкурс за красота, ще ги пребием във всички възрастови групи

"Ние сме готови с листите. Имаме млади, можещи, знаещи и красиви хора.". Това каза във връзка с кандидат-депутатите на ГЕРБ лидерът на партията Бойко Борисов. "Трябва да ви кажа, че съм готов в парламента журналистите да направят конкурс за красота за мъже, жени, девойки и старци и ще ги пребием във всяка една възрастова група. Ако Рашков и Ананиев влязат, тази възрастова група ще е сложна", пошегува се той. 

Според Борисов трябва нацията да помъдрее и да намери път за стабилно управление. "Ще влезем в каскада от избори в най-тежкото време. Разсъждавам обратно на Кирил и Асен. Да оставим избирателите да кажат кой е по-хубав, кой е повече за пенсиониране, дали е певец от миналото и може ли сега да събере 100 хиляди на концерт, аз мисля, че може", каза той.

Борисов буквално засипа с критики доскорошните управляващи.

"Виктор Николаев, моите уважения, пита един от нашите хора: "Ама пак ли предлагате от същото". Не, от същото, за жалост вече няма. Слаб туризъм, високи цени. Дайте ми една сфера. Обръщам се към "Да, България"! Да добавим и за F-16. Ние платихме 100% и искам да включим в декларацията диверсификация и на ядреното гориво. Какво ви спира за другите? Защо само "Газпром"? Да не ви мъчи нещо там? Искам да прибавим самолетите, еврозоната. Хайде, да направим един такъв документ. С Гърция охладняхме, защото през тези 2 години ни изтеглиха всичко. Мицотакис говори за газов хъб в Гърция, а ние сме прости клиенти, които всеки товари, както намери за добре. Нямаме слотове, нямаме договори. Какво им пречеше да си тече договора, докато преговаряме. През това време ще си отидем при Ердоган, запазили сме си слотове, след това в Александрополос запазваме 1,5 млрд. капацитет, защото си е наш и имаме предимство. Как сме го правили 12 години, бе? Те дойдоха и за година и половина съсипаха всичко. Кое потръгна от всичкото? Дайте едно потръгнало. Инфлацията потръгна и удари тавана", допълни Борисов. И каза още: "Днес ДБ се обяви категорично срещу възстановяване на преговорите с "Газпром". Ура, другари, браво. От "Газпром" и "Лукойл" българите губят по 20 милиона на ден да приемем проектозакон и като приемем в парламента да го гласуваме за 100% диверсификация от "Газпром". Асен Василев заяви на 2 юни, че България никога няма да преговаря с "Газпром" и ние се зарадвахме. Август месец казва: "Ако "Газпром" могат да дадат евтин газ, защо не". Цената на газа, която ние оставихме през май 2021 година е 37,71 лв. Тя е на базата на дългосрочни договори, приети от ЕК. Слушате ли внимателно? През август 2020 беше 18,67 лв. През август 2022 година е 200,16 лв. и не ми говорете, че това е и навън, защото ще ви отговоря и на този въпрос.

Това, уважаеми Христо Иванов и Атанас Атанасов, ни доведе Промяната. Хаос и разруха

От ГЕРБ призоваха правоохрантелните органи да разследват бившите управляващи по текстове от Наказателния кодекс заради "умисъла, с който държавата беше въведена в този капан". Поводът е изнесеното от кризисния енергиен щаб, че договорката за американския втечнен газ е била още от май месец, но не е бил подписан договор и се е чакало да дойде август, за да решава въпроса служебното правтелство.

Добавени коментари

Мая публикува:
25 Август 2022 | 15:08
Тоя що не си гшеда пенсията, ами продължава да дрънка глупости? Да не го е хванало старческото слабоумие? Най-простите и тъпи физиономии са в ГЕРБ! Първи по грозота и тъпоумие!
Към "Банскалия" публикува:
24 Август 2022 | 13:36
А-а-а,не така! Това е човеко,който "Банско е Мацурев!".Виждате ли? Той "символизира" Банско.Той кара тротинетка /пази въздухът чист,допринася за екологията/,той не се "плаши от работа"-търкаля бали на полето.Само,че се чудя какъв е ефекта от тази му дейност.Даже имаше и друга подобна снимка от сферата на земеделието-в зеленчукова градина.Та може да си е плешив,но-о-о той е №1 в ГЕРБ.Той е еталон за подръжание.Поровете се в архивите да видите колко (?!) милиони донесе в Банско. С тротинетката.Колко храни,дезифектанти,маски... и какво ли не.Ами кой повече от него "дрънкаше звонци" на чардака.Ами кой друг банскалия е говорил в парламенто като него? Какъв израз,какъв стил,какъв оратор,какъв политик...? Та добре е да се замисляме преди да пишем.
Банскалия публикува:
24 Август 2022 | 12:17
Къде ще намерят друг такъв плешивец като Мацурев!Той ще ги бие по всички критерии,най-вече по тъпота.
Вуте публикува:
24 Август 2022 | 08:34
Само плевенската Цецка ще ги бие всички във всяка възрастова група! Да не говорим пък за Плевню...
Ненормалник публикува:
23 Август 2022 | 23:16
Само с Деса Атанасова и Сачева ще им скриете шайбата на всички останали.Не ми се мисли,ако включите и онези гюбрета-земеделската министрка и енергетичката.С такива можете да участвате и за "Мис свят"! Да не говорим за фаворита ПКП.Абе страшни сте!ГЛУПАК!!! Свършиха ли ти глупостите,та измисли и тази?

Добавете Вашия коментар

TOP