Бойко Борисов на посещение в петричкото село Самуилово

22 Февруари 2021 | 12:03
0 коментара
Общество

Никъде в света не избират, най-добрите ваксини са приети от ЕК и одобрени от Европейската агенция по лекарствата. Това каза пред журналисти премиерът Бойко Борисов при посещение в село Самуилово, община Петрич. Той посети ваксинационен пункт и публикува видео във Фейсбук.

Заедно с него са министърът на здравеопазването проф. Костадин Ангелов, началникът на ВМА и НОЩ ген. Венцислав Мутафчийски и евродепутатът и областен лидер на ГЕРБ Андрей Новаков.

„Това е все едно да дадем на българина да избира в момента или да си говорим коя кола е по-хубава или по-лоша. Всеки има някакъв избор. Тези са утвърдени и еднакво добри. Организацията, която създадохме с линейки до труднодостъпните места, затова 150 дози тук, лекари от София, медицински сестри. Ако не достигнат, за радост има много желаещи, ще вземат пак. 88 000 дози сме разпръснали днес из страната. Зелените коридори ще продължат, докато дойдат 18,5 млн. ваксини безплатни, за да може, който иска, да получи“, допълни той.

 

Заведенията ще отворят, когато го позволи епидемичната обстановка, обясни премиерът в отговор на журналистически въпрос.

 

След това Борисов се снима с многото желаещи да си направят фото с него.

 

 

Борисов: Зелените коридори ще продължат, докато дойдат 18,5 млн. безплатни ваксини

 

Добавете Вашия коментар

TOP