Бойко Борисов на посещение в Хаджидимово

31 Октомври 2021 | 11:07
6 коментара
Политика
Бойко Борисов на посещение в Хаджидимово

“Единствената значима тема днес е как да спасим хората от здравната криза, цените на тока и скъпите хранителни продукти. Призовавам българите да се ваксинират, защото тове е единственото спасение! Починалите българи само за седмица са над 1000! Управляващите държавата са слаби, нерешителни и лъжливи. Уплашени са, защото вече много човешки животи им тежат на съвестта. Когато ние се борихме с пандемията, сегашните управляващи пускаха фалшиви новини за майката на евродепутат от ГЕРБ и натякваха колко са починалите от „Астра Зенека“ в света. Стойчо Кацаров и Велислав Минеков умишлено блокираха мерките, когато нашето правителство се бореше с невидимия враг, наричан коронавирус. Министрите на Румен Радев палеха маски пред Министерски съвет, но Господ е справедлив и им показа какво означава да носиш отговорност за човешки животи.

Призовах за обединение на всички партии в името на това да спасим живота и здравето на българите. В отговор негодникът Стойчо Кацаров ме даде за прокурор, защото съм издал, че ваксините са с изтекъл срок на годност. Безотговорността му си има цена – живота на хиляди българи! Нямат шанс да се справят с кризата без да въведат локдаун, трябваше да го направят преди две седмици. Сега лъжа и родителите, че ще осигурят ефективни тестове за деца. „Зеленият сертифифкат“, въведен по този начин, е като да изложиш хората на престрелка с фалшиви бронежилетки. Поетият от мен ангажимент към хората и кмета на Хаджидимово е изпълнен – пътищата в региона са обновени, училището е като ново, мостът е реновиран. Румен Радев е назначил за министър човек, който няма право да бъде такъв. Кирил Петков може и да не го е срам, но Радев трябва да се срамува, защото наруши Конституцията. Законите са за другите хора и когато им пречат ги сменят.

Продължават да назначават свои хора навсякъде, а има две седмици до изборите. Назначи дори правосъдния си министър за конституционен съдия, за да няма повече решения на съда, които не му харесват. Поздравявам служебния образователен министър, че успя докато е министър да стане академик на БАН, изпитван от подопечните си. Не че не заслужава, но можеше да изчака! Тези хора нямат свян. Интересуват ги само постове и награди“, това каза Бойко Борисов , днес при посещението си в Хаджидимово.

Бойко Борисов на посещение в Хаджидимово

Добавени коментари

А бе,толуп сплескан, публикува:
01 Ноември 2021 | 09:48
Какво си се надул като пуяк насред животински пазар?! И колкото Зоран Заев не чиниш. Видя ли го - с маска ходи за разлика от тебе.И още нещо - загуби изборите и веднага подаде оставка и от двата поста. А ти бе,комплексар,като загубиш избори и се представяш за "победител"! МРЪСНИК! Бавиш разследването,което те чака за грабежа,който направи през тези години на народ и държава!
Тоя страхливец да покаже нещо... публикува:
31 Октомври 2021 | 20:05
Тоя толуп като толкова е курназ да иде в телевизията и направи дебат с опозицията,например с Асен Василев и да се разберат къде отидоха милиардите! А така е лесно-търчи от село на село по краищата на България и само ръси неоснователни обиди и лъжи.Но най-лошото е,че се намират хора,които си мислят,че срещат Господ и му се хилят и ръкопляскат.За това бил "дал пари",за онова бил "дал пари"... От джоба си ли ги даде или от чекмеджето на спалнята си??? СКРИЙ СЕ ИДИОТ ДОЛЕН!!! Никога повече герб!
"Всяка дума е...:" публикува:
31 Октомври 2021 | 15:00
-Крадецът казва:"Дръжте крадеца!" Какво друго да каже Тиквата от Банкя? Той друго не знае,освен своите престъпления да ги приписва на сегашните управляващи.И така си мисли,че хората му вярват и се опитва да се измъкне.От магистралите само колко милиарди е отмъкнал,а казваше,че "асфалта не се яде!". Не се яде ама се обръща на €вро и хайде в чекмеджето! А и с какъв антураж се е заобиколил-става ни още по-ясно колко струва неговата "честна дума". Винаги "другите" управляващи "са по-виновни". СКРИЙ СЕ БЕ,БОКЛУК МРЪСЕН,ЛАКОМ ЗА ВЛАСТ И ПАРИ!
До НЕЗАВИСИМ публикува:
31 Октомври 2021 | 14:34
Всяка една дума е лъжа, изречена от злба и безсилие.
потресен публикува:
31 Октомври 2021 | 14:19
много народ
НЕЗАВИСИМ публикува:
31 Октомври 2021 | 12:23
Всяка една дума е точно на място.Успех!

Добавете Вашия коментар

TOP