Бойко Борисов: Готвят нов "Костинброд" с 228 нелегални машини за гласуване

07 Ноември 2021 | 07:24
2 коментара
Политика
Бойко Борисов: Готвят нов Костинброд с 228 нелегални машини за гласуване

В склад в София се съхраняват 228 нелегални машини за гласуване. Това обявиха от ГЕРБ на изнесен брифинг пред склад на ул. „Подп. Васил Златарев” 44А в столицата.

"Всичко, което е честно и почтено се изчегъртва в момента! 228 машини, по хиляда гласа например, са 228 хил. в полза на Радев. Ние не знаем тези в чужбина дали не са подменени. Хайде сега за проба да си вкараме нещо в този склад. За гласуване говорим, не за щайги с домати. Идентични, същият софтуер, същият външен вид, същите куфари“, заяви лидерът на партията Бойко Борисов.

 

Той призова журналистите да изискат незабавна проверка на склада.

На въпрос на БГНЕС защо точно в събота ГЕРБ прави инспекция на склада и оповестява тази информация, Борисов коментира, че е получил сигнал от високопоставен държавен служител, който го уведомил, че в склада пристигат кашони с машини./БГНЕС

Добавени коментари

Пожелание публикува:
08 Ноември 2021 | 22:23
Яжте му лайната на вашия вожд! Край! Няма веч победа за умрелия герб! Свърши се!
Герб СИЛА! публикува:
08 Ноември 2021 | 08:13
Приятели на ГЕРБ! Нашият лидер и любим приятел генарал Бойко Борисов ни разкри гнусните намерения на Резидента Радев и комунистическата му сган - те искат да опорочат изборите! Да се обединим и да се изправим срещу врага, ГЕРБ сме по единни от всякога! Да маршируваме към победата! Да спасим нашата мила Родина от упадъка на комунизма! Да смачкаме врага! Ние сме армия, а нашият главнокомандващ се казва Ген. Борисов! Напред, към ПОБЕДАТА! ГЕРБ е СИЛА!

Добавете Вашия коментар

TOP