Боби "Джето" и Вили Бучков са арестуваните разложани с 11 гр. Кокаин край Сандански

19 Юни 2016 | 12:55
5 коментара
Криминално
Боби Джето и Вили Бучков са арестуваните разложани с 11 гр. Кокаин край Сандански

Брат на полицай и авер на Гаргата са заловените с кокаин разложани край Сандански, съобщава репортер на Pirinsko.com.

Двама разложани и петричанин бяха закопчани при опит да реализират сделка с кокаин. Акцията се е провела около 22:40 часа на 16.06.2016г. на ПП1 Е-79 в района на заведение за бързо хранене до гр.Сандански, от полицейски служители на РУ-Сандански, е извършена проверка на: С.Ч./29г./ от гр.Петрич, В.Б./40г./ от гр.Разлог и Б.Д./30г./ от гр.Разлог. В хода на проверката е намерен и иззет полиетиленов плик, съдържащ около 11,16 гр. кокаин. Лицата бяха задържани със заповед за задържане до 24 часа.

Образувано е досъдебно производство за извършено престъпление по чл.354А, ал.3, пр.2, т.1от НК. Работата по случая продължава, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Благоевград.

Според източник на Pirinsko.com, 30-годишният Боби Димитров по прякор "Джета" е приближен на криминално проявеният Атанас Мечев - "Гаргата", който преди на скоро бе арестуван с още 4 лица, като главатар на организирана престъпна група за разпространение на наркотици по трасето София - Разлог - Банско. Б. Димитров е син на известният майстор бояджия в разложко Димитър Димитров - "Цара".

Полицията работи по две версии за намерения кокаин. Едната версия е, че Джета пазарувал опиата от петрички дилъри, за да захрани пазара в Разлог и Банско. Втората версия е, че той е използван за депо на наркогрупата на Гаргата и сега тръгнал да продава наркотика, за да осигури финансов ресурс за адвокатите на Гаргата.

 Другият заловен разложенин е 40-годишният Вили Бучков, който е брат на полицейски служител на РУ-Разлог. Това е втори случай за последните 20 дни, в който Бучков попада в полицейския бюлетин.

Припомняме, че криминалистите от ОД на МВР - Благоевград разбиха нелегален цех за обработка на тютюн, който бил продаван на черно в Пиринско.

Манифактурата била разположена в необитаема сграда в бившия пионерски лагер в местността "Баба Цвета" на Предел. При полицейската акция на място са били задържани 40-годишният Вили Бучков от Разлог, 37-годишният Кирил Хаджиангелов от село Балдево, община Гърмен и 28-годишният Александър Везенков от симитлийския кв. Ораново.

В базата бяха намерени и иззети 175, 335 кг нарязан тютюн, около 10 кг тютюневи листа, машина за рязане на тютюн, агрегат и варели за изваряване. В хода на операцията са извършени обиски и на обитаваните от тримата мъже жилища. Пред дома на Александър Везенков от Симитли полицаите заварили баба му да продава цигари. 75-годишната баба Санда била задържана за обяснения в полицията, а при последвалото претърсване на къщата и пристройка в дворното място са намерени и иззети: около 16 800 къса цигари, около 2 кг. тютюн и четири пластмасови туби с жълта течност с мирис на алкохол, всички без наличен задължителен бандеролен знак.

По случая бе образувано досъдебно производство във ІІ РУП - Благоевград за извършено престъпление по чл. 234, ал. 1 от НК - незаконно държане на акцизни стоки.

 

Добавени коментари

Джони публикува:
21 Юни 2016 | 23:35
Бучков,ако беше корумпиран нямаше да живее в двустайна панелка
аман публикува:
20 Юни 2016 | 14:05
Само името на петричанина не съобщавате,да не е нечие протеже,нечий депутатски син...Кажете и за него нещо.
вальо публикува:
19 Юни 2016 | 21:19
Ако бяха реагирали адекватно полиция прокуратура и съд адекватно тоя вили щеше хем да е на нопло хем да отърве тия разправий но ......
razlojenin публикува:
19 Юни 2016 | 16:27
to buchkov i v bansko beshe prodajen policai
razlog публикува:
19 Юни 2016 | 15:38
Eto otkade si stroqt palatite buchkovi

Добавете Вашия коментар

TOP