БМВ събори стълб на уличното осветление тази нощ в Благоевград

31 Януари 2016 | 09:02
0 коментара
Общество
БМВ събори стълб на уличното осветление тази нощ в Благоевград

Лек автомобил БМВ с регистрация от град Монтана се заби тази нощ и събори стълб на уличното осветление в Благоевград, водачът е избягал.

Към 23 часа снощи във Второ РУП е подаден сигнал за изоставен на пътя катастрофирал автомобил на пътя между кварталите "Изгрев" и "Ален мак". Лекият автомобил, движещ се от бившето село Изгрев, сега квартал на града в посока ж. к. „Ален мак”, на хлъзгава пътна настилка се отклонява на ляво, качва се на тротоара и се блъска в стълб на уличното осветление. След удара автомобилът са завърта и спира в обратна на движението си посока.

При пристигането на полицейски автопатрул, в автомобила не е открит нито водач, нито евентуални негови спътници. Предупреден е Спешен център да са обадят за евентуален постъпил с наранявания. До този час такъв няма. Стълбът е пречупен и изтръгнат, на тротоара има паднали кабели, захранването на осветлението е изключено. Издирва се собственикът на автомобила, кой го е управлявал и дали не е обект на престъпление. Работата по случая продължава. /БГНЕС

Добавете Вашия коментар

TOP