Близо 200 свободни работни места са обявени в „Бюро по труда“ в Сандански

03 Август 2017 | 07:39
0 коментара
Общество

Близо 200 свободни работни места са обявени в „Бюро по труда“ в град Сандански.

2 от местата са за специалисти с висше образование – учител по математика и учител по туризъм. 186 от свободните места са за кадри със средно или по-ниско образование. Голям брой места са обявени в сферата на шивашката промишленост.

Търсят се 1 опаковач, 40 шивачи, 10 гладачи, двама кроячи, двама машинни оператори. Голямо е търсенето и в сферата на обслужването: двама обслужващи бензиностанция, 1 сервитьор, двама рецепционисти, 5 продавач-консултанти. Обявени са места и в хранително-вкусовата промишленост: 5 готвачи, 1 пекар помощно производство.

Търсят се също така и 10 оператори за машини на СОМ, 4 машинни оператори за производство на пластмасови изделия, двама дърводелци мебелисти, 8 специалисти по топлоизолация, четирима шофьори на лекотоварен автомобил, трима заварчици, 35 работници на археологически разкопки, 1 оперативен счетоводител, 1 шофьор с категория В, двама шофьори на товарен автомобил, четирима екструдеристи, 4 механици, двама мотокаристи, 1 монтажник дограма, 9 общи работници, 5 кофражисти и 5 арматуристи.

Добавете Вашия коментар

TOP