Близо 100 работни места са обявени в „Бюро по труда“ в Разлог

01 Август 2017 | 07:05
1 коментара
Общество

Близо 100 работни места са обявени в „Бюро по труда“-Разлог, показва справка от сайта на „Бюро по труда“-Разлог.

7 от местата са за специалисти с висше образование: 2 места за хирурзи, 2 места за анестезиолози, 1 място за лекар инфекциозни болести, 1 място за медицинска сестра, 1 място за инженер техническо производство.

Най-голямо е търсенето на кадри в сферата на обслужването. Търсят се 21 сервитьори, 9 бармани, 1 продавач-консултант, 1 кредитен специалист, 10 камериерки, двама обслужващи бензиностанция, 2 пикола, 6 администратори в хотел. Обявени са и няколко места в сектора на хранително-вкусовата промишленост: 9 места за готвачи и 1 място за помощник-готвач.

Търсят се още шивачи, перач, склададжия, монтьори на ел. оборудване, работници по поддръжка на сгради, дърводелци, шофьори и сметосъбирачи.

Добавени коментари

Доктор публикува:
02 Август 2017 | 00:48
Ама вие съвсем сте откачили бе хора, какви хирурзи какви анестезиолози. Кой уважаващ себе си лекар ще дойде тука, за да се подиграват с него ли, тука където най неграмотните безплодни и недодялани грешки на природата станаха фактори. Каква работа има тука един лекар, независимо какъв. Това е обида за професията. Да видим колко желаещи ще имате - БЮРО ПО ТРУДА?

Добавете Вашия коментар

TOP