БЛИЦ: Банкерът - беглец Цветан Василев дирижира от Белград мръсната атака срещу Цацаров и прокуратурата (СНИМКИ)

09 Декември 2016 | 13:36
3 коментара
Общество
БЛИЦ: Банкерът - беглец Цветан Василев дирижира от Белград мръсната атака срещу Цацаров и прокуратурата (СНИМКИ)
Банкерът - беглец Цветан Василев е основният заподозрян като кукловод на дирижирания протест срещу прокуратурата пред ВСС, съобщава БЛИЦ.

Скандалната заповед под номер АС - 328 с дата 7 декември, издадена от председателя на СРС Методи Лалов, с която се приканват съдии и служители на ръководения от него съд да присъстват на обучение по антикорупция пред ВСС.
 


Обучението всъщност е покана за участие в протестни действия срещу главния прокурор Цацаров и прокуратурата. 

На мястото на събитието цъфна Радан Кънев и представители на Съюза на съдиите. Там бяха и няколко стринки и дядовци от ГД БОЕЦ. Това е неправителствена организация, която тиражира фантасмагоричните тези на банкера - беглец Цветан Василев и ортаците му.
 

Дежурните протестиращи от ГД "БОЕЦ" обслужват Цветан Василев и кликата му


Явно идеята на банкера в изгнание е да направи всичко възможно за събарянето на Цацаров, за да може да се върне на бял кон в София и отново да дирижира схемите си. Целта е той и Ганчев да получат индулгенция при евентуално ново ръководство на прокуратурата.

В същото време Лозан Панов продължава да не дава обяснение за разкритието на БЛИЦ за скандалната му обвързаност с адвокатите на Цветан Василев.

 


Съдия №1 е привлякъл в отбора си шефовете на градския и на районния съд в София Калоян Топалов и Методи Лалов, които заедно искат да влизат в политиката. 

Разкритията на БЛИЦ изглежда са докарали до истерия медиите на Прокопиев и Стоянка Георгиева, които продължават компроматната война срещу Цацаров.БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ ЗА СКАНДАЛА!

Добавени коментари

Гого публикува:
09 Декември 2016 | 23:23
Мошеникът си е мошеник! Без значение къде се намира схемите и измамите го влекат.
Красена публикува:
09 Декември 2016 | 22:09
Много вярно е всичко написано тук. Това му е играта на Василев от доста време насам. Опитва се със съдиите да атакува прокуратурата, за да печели време и да я дискредитира. По този начин в суматохата ще се измъкне и ще замете следите за престъпленията си. Нека не забравяме, че доста съдии се оказаха със сметки в КТБ като започна разследването за източването на банката.
Ангел публикува:
09 Декември 2016 | 18:52
Фараонът Василев удря Прокуратурата, защото му готвят мега дело за мега измамите му, в т.ч. две съсипани банки и един куп други дружества.

Добавете Вашия коментар

TOP