Благовградският общински съветник Иван Станчев изригна срещу ръководството на Пирин

06 Юли 2023 | 23:09
20 коментара
Общество
Благоевград
Благовградският общински съветник Иван Станчев изригна срещу ръководството на Пирин
Още един ден бездарно управление!

Още един ден в пагубна тишина!

След призива към бизнеса за спасението на Пирин, след изстраданите пари на феновете за 100 годишнината му, след стотиците билети, закупени от благоевградчани в името на любимия отбор, една новина, която трябва да ни радва ни носи горчивина.
Орлето Марсел Бибишков вече е част от италянския гранд Ювентус! Пожелавам му успех! Искаше ми се в тези трудни за Пирин времена да поздравя и ръководството за успешния трансфер, НО некадърниците не са продължили договора на Бибишков и трансфер няма. Иначе притискат бизнеса в Благоевград да помага. Оставиха “богатите” фенове да събират пари за празника на Пирин.

И последно: Благоевград се управлява от юрист! Бил е и адвокат, съветник също, заместник кмет по финансовите въпроси също, някакъв и в комисия към БФС е бил… КМЕТ Е! НО СЕ НАДЯВАМ НИКОГА ПОВЕЧЕ ДА НЕ БЪДЕ!!! Фигурантът Дафинов даже няма да го коментирам, защото той е там за цвят, картинка - цветна, петото колче на корнера.

Това публикува Иван Станчев във фейсбук, провокиран от интервюто на Крум Бибишков за пропуснатите шансове ОФК Пирин да получи трансферна сума заради пропуснат договор с Марсел Бибишков, който подписа с Ювентус.

Припомняме, че днес скандал разтърси Пирин след трансфера на юношата му Марсел Бибишков в Ювентус. През новия сезон талантът ще играе за юношите до 17 години на „бианконерите“. Бащата на играча – бившият нападател на „орлетата“ Крум Бибишков, обяви защо синът му си е тръгнал без пари и кой бута Пирин надолу. „Марсел няма договор с Пирин и напуска. Искам да уточня, че за да има контракт, някой трябва да му предложи такъв. Той си тръгва с високо вдигната глава и не е виновен за това, което се случва в клуба. Марсел чакаше да му предложат първи професионален договор, но човекът, който се занимава с тези неща, не е наясно или не знае какво точно прави в Пирин“, каза за бТВ Крум.

По информация на медията Ювентус бил готов да плати на Пирин 800 хиляди евро за Марсел. „В Ювентус оцениха таланта на Марсел, но в Пирин не успяха. Има доста талантливи деца в академията. След случая с Марсел от клуба започнаха да отправят предложения за договори на другите юноши. Винаги в последния момент мислим за нашите юноши. Аз съм израснал в този клуб и ме боли от това, че в момента той се управлява от един човек, на когото не му е там мястото. Срамно е да му казвам името, но говоря за Атанас Дафинов. Искам да го попитам след 2-3 месеца той през коя врата ще излезе?“, продължи Бибишков-старши.

„От това, което виждам, бъдещето на Пирин е под въпрос. Проблемът идва оттам, че кметът на Благоевград отпусна някакви общински пари, но е назначил човек, който не знае как те се управляват. Трябва да се предприемат някакви мерки, защото той ще си тръгне, но Пирин остава. Ще бъде много тежко за града и феновете“, завърши Крум Бибишков.

Добавени коментари

Gri публикува:
07 Юли 2023 | 15:03
Тоя Станчев е пълен БОКЛУК
Gri публикува:
07 Юли 2023 | 15:03
Тоя Станчев е пълен БОКЛУК
Gri публикува:
07 Юли 2023 | 15:03
Тоя Станчев е пълен БОКЛУК
Gri публикува:
07 Юли 2023 | 15:02
Тоя Стан
Асен публикува:
07 Юли 2023 | 11:26
Този ли тъп милиционер Иван избухва, смешник. Да иде да си пое ракията с Томчо и да не се занимава с неща от които няма понятие. А ти Бриндо очертани да се оправиш на журналист, същия като тъпия Илия си
Асен публикува:
07 Юли 2023 | 09:01
Колко трябва да си некадърен да изпуснеш 800 000лв):
Донев публикува:
07 Юли 2023 | 08:58
В Пирин са назначени хора, които не ходят на работа, само получават заплати. Наско докара един рейс кефали в Пирин, правят им адресни регистрации да гласуват за Кафявия.
Еленово публикува:
07 Юли 2023 | 08:50
Иван Станчев Ченгето да спре да се обажда, че ако не беха парите на Манолев немаше да го има и него
Ильо публикува:
07 Юли 2023 | 08:48
Катастрофа! Пълен провал навсякъде! Една тоалетна е всичко, което тоя циганин направи.
Радко публикува:
07 Юли 2023 | 08:21
Да се чуди човек, защо кмета влага толкова пари в Пирин. В детско юношеската школа добре, ама за тия пияндета големите няма смисъл.
Пирин оле публикува:
07 Юли 2023 | 07:41
Илко ходи си сам ще те изметем на есен заедно с дафинов и Манолев и занев
Хаха публикува:
07 Юли 2023 | 02:53
А бе селяци от пирин каква сте агитка вие бе путки заспали на по един шамар живот сте путьовци кой е бияч там ризов педалчето или ония плехар с цайсите от А1 а ве гомнари хахахаха
Ауди публикува:
06 Юли 2023 | 23:50
Наближава времето да изметем боклука хора
Jeri публикува:
06 Юли 2023 | 23:45
С Дафинов да си заминават Манолев и Занев.
Фен публикува:
06 Юли 2023 | 23:40
Малко са хората в обс като това момче всичко е бок. Нагоре Илко им дава по някой лев са гласуват как той иска
Искаме незабавна среща с феновете и ръководството на Пирин!! публикува:
06 Юли 2023 | 23:37
Искаме незабавна среща с феновете и ръководството на Пирин. Незабавна смяна на Атанас Дафинов и веднага общински съвет да избере нов представител в противен случай започваме протестни действия и на следващия мач ще чуе цяла България Илко к..во Дафинов к..во. !! Феновете сме бесни защото нашето търпение бе подценено и смешно за Дафинов който е казвал че феновете сме 5 човека на кръст и сиреч оставетеги тези палячовци!! Е добре сега ще видим как ще я караме и кой ще си тръгне през задния вход на стадиона ние или Илко Стоянов и Атанас Дафинов!!
росен публикува:
06 Юли 2023 | 23:29
илко е наясно че дафинчо не става ама пусти пари ги държи като три синджира роби. провал след провал такси по 50 лева екипи по 400 лева семейната фирма пирин без джумалии пиринци а само петрички малимати е са вече имаме и заместник кмет от петрич нека ни е честито. илко е тотал щета. провали се не само с пирин но и с кучетата. сега камбитов ще му покаже от къде изгрева слънцето.
asen публикува:
06 Юли 2023 | 23:24
dafinov kazva po celiq grad che sa vinovni zanev i manolev za tova che nqma dogovor s bibishkov mladshi. na koi da vervame tiq dvamata manolev i zanev neshto samo premalchavat kato cheli neshto ima gnilo okolo teh moje nekade da sa se nasadili na nekoi shemi i sega samo traqt kato mumii
Бсп публикува:
06 Юли 2023 | 23:22
Удри ванка по тази заган долна
Оооппп публикува:
06 Юли 2023 | 23:21
Оставка на кмета и на този дафинов

Добавете Вашия коментар

TOP