Благотворителният концерт в помощ на пострадалите семейства от пожара в блок 18 в кв.„Струмско“ събра стотици в зала “Яворов“

22 Април 2022 | 17:03
0 коментара
Култура
Благотворителният концерт в помощ на пострадалите семейства от пожара в блок 18 в кв. Струмско  събра стотици в зала  Яворов

Благотворителният концерт в помощ на пострадалите семейства от пожара в блок 18 в кв. „Струмско“ събра стотици граждани снощи в зала „Яворов“ в Благоевград.

На касата имаше дарителска кутия като събраните средства ще бъдат използвани за възстановяване на общите части и инсталации, за компрометираната конструкция на блока и за ремонт на най-засегнатите етажи.

В проявата се включиха Иван и Ивана Дякови, проф. Кирил Костов, Марияна Манолева, Милко Бошнаков, Кинче Вълчева и оркестър Роял Бенд Благоевград, Карамфил Божиков и Никола Тодоров, Пирински танцов ансамбъл „Вихрен“ към НЧ „Никола Вапцаров – 1866“, с ръководител Борислав Мутафчийски, ФГ „Надежда“ към Военен клуб – Благоевград, с ръководител Надежда Стоицова, ТК „Българска усмивка“ – Благоевград, с ръководител Мария Богданова.

Създадена е и дарителска сметка, по която може да бъдат превеждани суми, в помощ на хората, загубили домовете си при големия пожар. Сметката , чрез която семействата могат да бъдат подпомогнати е:
IBAN: BG41 UNCR 7000 1524 6765 66
BIC: UNCRBGSF
При банка: Уникредит Булбанк АД
Титуляр: Dimitar Slavchov Nanov
PayPal: Димитър Нанов
mail за Пейпал: [email protected]

Добавете Вашия коментар

TOP