Благотворителен концерт в Белица

06 Юли 2023 | 11:12
2 коментара
Култура
Благоевград
Благотворителен концерт в Белица

Заедно да дадем надежда и да спасим човешки живот!!!
Да отворим сърцата си и да подкрепим лечението на Станко Мешинаров от Белица.
Община Белица и Народно читалище „Георги Тодоров 1885“, организират благотворителен концерт, под надслов „Да спасим живот“.
На 8-ми юли от 20:00 часа, на градския площад своята съпричастност ще изразят и известните изпълнители от продуцентска компания ВВД – Руйчев, Мариана Манолева и Никола Тодоров. Към тях ще се присъединят Магдалена Балабанова и Фолклорен ансамбъл – Белица.
Благотворителният концерт е за набиране на средства, необходими за извършването на животоспасяваща операция – трансплантация на бъбрек, на Станко Боцев Мешинаров, на 43 години, от гр. Белица
43-годишен мъж страда от бъбречна недостатъчност, единствената му надежда в момента е трансплантация на бъбрек в Турция. Неговата съпруга ще бъде донор, за операцията обаче са нужни 20 000 евро – непосилна сума за семейството. До този момент семейството е събрало 30 хил. лева. Остават за събиране още 10 хил. лева. Операцията е планувана за 15 юли 2023 г.
Народно читалище „Георги Тодоров 1885“ благодари на хората с големи сърца, участници в организирането и провеждането на благотворителния концерт!
БЛАГОДАРИМ, ЧЕ ОТВОРИХТЕ И ВАШИТЕ СЪРЦА!
С медийната подкрепа на ТВ „Родина“

Добавени коментари

ДПС публикува:
02 Август 2023 | 11:48
ДПС няма да издигне Беди Осман в Якоруда.
Асие Шахин публикува:
31 Юли 2023 | 20:16
Мафията в Якоруда си има послушно и глупаво стадо, което ги избира. Те крадат от вас, а вие им вярвате. Стадото си заслужава съдбата. Те ви лъжат , а вие мълчите...глупаци... Това ли е елита на Якоруда, срам и позор от тези управници и съветници..те закопаха града...ДПС ще им бие шута само след 2 месеца...ще се освободим от тези паразити Беди, Карафеиз, Сабиха, Айша Х.,Куцузо, Кавалов, Хърльови,Пачка, Джама, цялата община ще има пълна подмяна на всички нива есен .ПЕРКОВИТЕ БРАТЯ СА ЗА БОБОВ ДОЛ

Добавете Вашия коментар

TOP