Благословия! Малка красавица изплака навръх Коледа в МБАЛ Благоевград

26 Декември 2022 | 11:57
0 коментара
Хайлайф
Благословия! Малка красавица изплака навръх Коледа в МБАЛ Благоевград

Семейства от гоцеделчевското село Брезница, град Рила и Благоевград получиха най-големия дар в празничните дни

Малка красавица, родена точно в 9 часа навръх Коледа, зарадва екипите на родително отделение и неонатология в МБАЛ Благоевград. Момиченцето е трето дете в семейство от гоцеделчевското село Брезница, избрало детенцето им да види бял свят в ръцете на вещите медици от двете отделения на благоевградската болница.

С перфектни мерки 3100 гр. и 50 сантиметра, малката Ели се записа като коледното бебе на МБАЛ.

2 бебета – момиче и момче пък белязаха часовете преди настъпването на Бъдни вечер. Родиха се около обяд на 24 -ти декември, за радост на 2 семейства от Благоевград и Рила, това информираха от дежурните екипи на неонатология, прекарали поредната безсънна нощ, за да се грижат за бебетата-голямата коледна радост на семействата, пише Struma. com

В дни като тези, празнични, когато семействата се събират около домашния огън и трапеза, дежурните екипи в неонатология и родилно отделение са на поста си. За да посрещат новия живот и донесат щастие на хиляди фамилии.

Прекланяме се пред благородния им труд, пред усилията им и денонощните им грижи. Желаем от сърце на професионалистите-вестители на новия живот много здраве, лични и професионални успехи. Нека тази година няма повод да излизат на улицата, за да протестират за достойна оценка на труда им. Нека Коледното чудо ги споходи и присъства в живота им цяла година.

Добавете Вашия коментар

TOP