Благородна кауза обедини малки и големи в община Симитли

16 Декември 2022 | 11:29
0 коментара
Общество
Благородна кауза обедини малки и големи в община Симитли

В изложбената зала на Народно читалище "Св. Климент Охридски - 1922" - град Симитли, присъствахме на мило и вълнуващо мероприятие – откриването на благотворителния коледен базар в помощ на едно малко, прекрасно дете.

 

В изработване на коледните сувенири за базара се включиха филиали на ДГ „Радост“, център за обществена подкрепа, както и социалните центрове в община Симитли.

 

Изложбената зала на читалището се оказа малка за направените изделия, както и за хората от града, които бяха дошли да подкрепят благородната кауза.

 

„Благодаря, че отново  отворихме сърцата си и заедно ще помогнем на едно дете да има по-добро, по – светло бъдеще! А на неговото семейство, по-добра и светла Коледа! Всъщност Коледата е точно това, да направим добрина за един непознат! Малко лампички на елхата и едно сбъднато желание, за което желае едно семейство. Магията на Коледа я има, стига само да вярваме в нея!” - с трогателните си думи, г-жа Виктория Янчева - Директор на ДГ „Радост“ - гр. Симитли, откри благотворителния коледен базар.

 

С красива празнична програма децата от IV-та група „Пчелички“ и IV-та група „Калинки“ към ДГ „Радост“ – център и филиал „Ян Бибиян“, допринесоха за много настроение на всички присъстващи, представяйки своите танци и стихотворения.

 

Гости на мероприятието бяха кметът на Община Симитли - Апостол Апостолов, заедно с неговия екип, общински съветници, кметски наместници по населени места, роднини и приятели на семейството и жители на общината, които си закупиха от красивите коледни сувенири. 

Всеки, който има желание може да посети благотворителния базар в изложбена зала на читалището до 18.12.2023 година /неделя/.

Добавете Вашия коментар

TOP