Благоевградските адвокати вдигнаха наздравици за професионалния си празник

22 Ноември 2016 | 04:17
1 коментара
Общество
Благоевградските адвокати вдигнаха наздравици за професионалния си празник

Благоевградските адвокати честваха професионалния си празник със стилен купон. На партито, което традиционно се провежда на университетската база в парк Бачиново, се събраха 140 адвокати от Пиринско, както и техни колеги от Кюстендил, Пазарджик, София, Пловдив, Бургас и македонския град Струмица.

Първият тост за здраве и „добре дошли“ вдигна председателят на благоевградската колегия Иван Чолаков, който бе награден от шефа на пловдивските адвокати Стефан Левашки със статуетка и грамота за цялостни заслуги за популяризиране и защитата честта и достойнството на адвокатската професия. Приветствие отправиха бившият член на Висшия адвокатски съвет Любомир Денев, както и представители на новото адвокатско сдружение ИКАР.

Традиционно по време на празненството бе проведен благотворителен търг на снимките от фотографския конкурс за адвокати „Свят в цвят”. Събраните средства, около 2000 лв.,  отидоха във фонда за подпомагане на адвокати, учреден единствено от благоевградската колегия. С това официалната част приключи и започна веселата, като за музикалната част се погрижи лично помощник-ректорът на ЮЗУ Николай Тахов, който перфектно влезе в ролята си на дисководещ. На купона имаше и много солови изпълнения от адвокатите, които показаха че освен със законите са на „ти“ и с песните и танците.Струма

Добавени коментари

питанка публикува:
22 Ноември 2016 | 09:21
Е ТОВА ЛИ СА БЛАГОЕВГРАДСКИТЕ АДВОКАТИ ????

Добавете Вашия коментар

TOP