Благоевградският Роналдо - Даниел Златков със скоростен трансфер, скъса с моряците

08 Септември 2016 | 08:25
0 коментара
Спорт
Благоевградският Роналдо - Даниел Златков със скоростен трансфер, скъса с моряците

Скоростен трансфер осъществи в рамките на един ден благоевградският двойник на мегазвездата Кристиано Роналдо - Даниел Златков.

Защитникът, кадър на орлетата, сутринта скъса договора си с „Черно море“, а по обед подписа с „Ботев“ /Пд/, където игра през миналия сезон, но си тръгна в началото на лятото след оферта от предводителя на моряците Георги Иванов-Гонзо. Край морето 27-годишният централен бранител трябваше да сформира непробиваема двойка с Пламен Николов, но спойката между тях не се получи според вижданията на Гонзо.

Чашата на търпението към Златков преля с наивната дузпа в началото на дербито на върха срещу „Дунав“ при поражението с 0:3, тогава футболистът бе въдворен на пейката още на почивката и по време на паузата очаквано бе натирен.

В Коматево го приеха с отворени обятия сямо три месеца след раздялата. В двата сезона с екипа на канарчетата той записа 35 мача. Новият му стар отбор е раздиран от скандали и е под угрозата на финансова криза след оттеглянето на досегашните собственици на клуба Румен Чандъров и Георги Самуилов.

Добавете Вашия коментар

TOP