Благоевградският рефер Георги Иванов получи нов шанс да защити претенциите си за значката на ФИФА

23 Октомври 2020 | 22:54
0 коментара
Спорт

Благоевградският рефер Георги Иванов получи нов шанс да защити претенциите си за значката на ФИФА на мястото, овакантено от симитлийския депутат Стефан Апостолов.

Общинският съветник в областния център трябва да се справя с напечения сблъсък между „Царско село“ и „Локомотив“. Хората на дупнишкия бизнесмен Стойне Манолов с наставник Любослав Пенев и с орлето от Добринище Борис Галчев в редиците си спряха миналия уикенд шампиона „Лудогорец“ с 1:1 насред Разград и са на крилете на емоциите, докато смърфовете имат да избиват малко очакваната домакинска издънка 0:0 срещу „Арда“. Втори асистент в съдийската бригада е друг представител на гилдията в Пиринско Костадин Тановчев, който проби сред лайсмените от най-високото ниво в началото на тази година.

Само един от тримата опоненти на благоевградския Гонзо за международник Радослав Гидженов е в играта през уикенда. Задачата му също изглежда не по-малко трудна в двубоя между „Арда“ и ЦСКА, три дни след мача на червените в Лига Европа срещу румънския първенец  „ЧФР Клуж“. Третият кандидат Станимир Тренчев е във второстепенната роля на четвърти арбитър в Кърджали, а фаворизираният търновчанин Георги Давидов все още е в изолация след жалбата на орлетата за гафовете му при поражението им от  „Локомотив“ /Сф/.

Визитата на „Пирин“ срещу „Добруджа“ е поверена на Димитър Желязков от намиращия се на по-малко от 90 км от Добрич негов роден град Силистра. Най-пресният международен тъчрефер Мирослав Максимов от Сандански и съгражданинът му Кирил Чакъров са помощници на полусириеца Васимир Ел-Хатиб в софийския квартал „Надежда“, където на железничарите гостува „Струмска слава“. Флагче по тъча ще развява и един от любимите треньори на „Хлапетата“ Николай Попниколов на мача в Своге между новаците „Спортист“ и „Янтра“.в.Струма

Добавете Вашия коментар

TOP