Благоевградският рефер Драган Стойков-Пикси става шеф на “Спортни имоти” в Благоевград

18 Февруари 2022 | 07:40
3 коментара
Общество

Общинското звено „Спортни имоти“ в Благоевград ще бъде оглавено от Драган Стойков-Пикси. Той е син на популярния бивш вратар на орлетата Кирил Стойков-Зози, рефер в областните групи на Пиринско, а заради новата позиция ще се наложи да напусне администраторския пост във ФК „Пирин“. На изборите за местен парламент през 2019 г. Драган Стойков бе в листата на ПП „Съюз на свободните демократи”.

“Драган Стойков познава работата в „Спортни имоти“, а и двамата с досегашния шеф Валери Миков са от хората, които ще помогнат на наследника в предишната работа, когато и да им звъннеш“, коментира рокадата кметът на Благоевград Илко Стоянов.

Както struma.bg писа, шефът на „Спортни имоти“ Валери Миков застава начело на ВиК – Благоевград. Процедурата за смяна на настоящия вр.и.д. инж. Мартин Петров е задвижена и се очаква в началото на следващата седмица съдебната регистрация да е факт. В. Миков е с 30 г. управленски опит, има икономическо образование, магистратура по мениджмънт и управление, сред завършените обучения е и курс в АУБ – София за регулиране на ВиК сектора и ценообразуване. През последните близо 11 години е начело на „Спортни имоти“ в Общинската администрация на Благоевград, преди това 8 г. е заемал ръководна позиция във ВиК, отговарял е за продажбите инкасо, има и 6 г. стаж като зам. директор в мина „Пирин“.

ДИМИТРИНА АСЕНОВА/в.Струма

Добавени коментари

нема що публикува:
18 Февруари 2022 | 12:10
Смяяяяяях. Смяяяяяяях. Къде са ви конкурсите за тези общински длъжности. Всичко е шуробаджанащина и "роднина на мама, тате, вуйчо и лелично" и "приятел на кмета".
ИТН публикува:
18 Февруари 2022 | 09:41
Илко, ти си долен предарел!
Неееееее публикува:
18 Февруари 2022 | 09:32
илкооооо ти ни предаде слагаш пикси а той с неговия ментор гонзо и целата съдийска шайка около поли гласуваха за томов забравили деменция ли получаваш втори мандат нема да получиш а пикси и компания ще завият пак на ляво

Добавете Вашия коментар

TOP