Благоевградският ексдепутат Вл. Табутов купи 4-те лукс хотела на веригата „Лион” в София, Слънчев бряг, Боровец и Банско

23 Септември 2022 | 08:07
13 коментара
Бизнес
Благоевградският ексдепутат Вл. Табутов купи 4-те лукс хотела на веригата  Лион” в София, Слънчев бряг, Боровец и Банско

Благоевградският ексдепутат Владимир Табутов реализира топ сделка за десетки милиони, с която мощно влиза в хотелиерския бизнес. Той е придобил четири лукс хотела от веригата „Лион“, разположени в София и в курортните комплекси Слънчев бряг, Боровец и Банско.

Преди 3 дни фирмата му „Хек солар”, която се управлява от брат му Боян, е придобила и 4-ия етаж на имота над ДСК на пъпа на града от бизнесмена В. Веселинчев и дъщерите му.в.Струма

Добавени коментари

Милко публикува:
25 Септември 2022 | 13:22
Естествено, с деди и прадеди комунистчета! Парите след 1989-та са у тях! Млади, образован, кадърен, с бизнес! Но зад него стояи БСП-то и то му дава рамо. Немаш ли пария за д теб, бизнесът ти е у калта. Да не ми се фукат толкоз много тия табутчета-мацуревчета. Ако са истински бизнесмени, няма да търчат у властта, а ще си гледат бизнеса! Ама лакомията е повсеместна у българина!
И аз да попитам публикува:
23 Септември 2022 | 18:00
А този Табутов,може ли да кара тротинетка като Мацурев? -Не-е-е!
Само питам публикува:
23 Септември 2022 | 17:56
Та Мацурев не е ли млад,можещ,доказал се,успешен политик,учен /с осем дипломи/,начетен...?Нима Табутов е нещо повече от него?На кантар ли ще ги теглим кой колко тежи?Хайде по-спокойно,моля!
П.Б. публикува:
23 Септември 2022 | 15:26
Хайде злобарите по-леко! Не сравнявайте Владимир Табутов с кандидати от други партии , несравними неща ! Един високообразован, предприемчив млад човек,с бизнес в Европа, работещ и партньор на големи европейски фирми ! Човек с отлична бизнес репутация и авторитет ! Дай Боже повече такива българи , млади хора да работят за България !
Ами нали виждате! публикува:
23 Септември 2022 | 14:28
ТЕ ЗА ТОВА Е ТОЯ ЗОР ДА СЕ ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТО!ДА СИ ОПРАВИШ БИЗНЕСА И ДЕ ЩО МОЖЕ,ПОСЛЕ СЕ КУПУВА НА ВОЛЯ.СЪЩОТО И С Г-Н аЛЕКСАНДЪР мАЦУРЕВ-КУПИ СИ ХЛЕБОЗАВОД,НО НЕ СЪЗДАДЕ НИТО ЕДНО РАБОТНО МЯСТО,А ГО ЗАТВОРИ.АКО СЕГА ГО ИЗБЕРЕТЕ ЩЕ ИЗКАРА ПАРИ ДА СИ КУПИ И ФУРНАДЖИИ И ЩЕ ЧАКАМЕ ДА ПОЧНЕ ДА СЕ МЕСИ ХЛЯБ И В БАНСКО.ЩЕ ИМА ДА ЧАКАМЕ...ЗАЩОТО НЯМА ДА ГО ИЗБЕРАТ!ТОЙ НЯМА АКЪЛ КАТО ТОЗИ ГОРЕ.
Ризов публикува:
23 Септември 2022 | 13:51
Табутов, на тия избори че печеме ли пак кюфтета за циганската махала в Благоевград? По две кюфтенца в питка и визитката ти в пликчето... знаеш играхме го тоя мач вече
Томи публикува:
23 Септември 2022 | 11:49
Владимир Табутов и брат му Боян от години са в сферата на фотоволтаичните централи и бизнесът им е предимно насочен в чужбина!
Мен публикува:
23 Септември 2022 | 10:42
Табутов разполагаше с достатъчно пари и преди да влезе в политиката. Един човек с мозък, който наистина можеше да направи нещо добро за страната си. Наистина не го познавате и не знае с колко труд се издигна. Сам!
раз-два публикува:
23 Септември 2022 | 10:11
не го познавате и само завиждате, но това е типично за комплексарите! той е млад и образован човек, постигнал всичко с ума си, какъвто вие нямате!!
Бай Иван публикува:
23 Септември 2022 | 10:06
Човека е млад образован и успешен бизнесмен.Има фирма за фотоволтаични системи и работи в цял свят. За информация на по-голямата част от българите ,да има и такива хора в България
geofrey публикува:
23 Септември 2022 | 09:50
Наследници на комунистически функционери.Такива се всички от Продължаваме Промяната/т.е.Продължаваме Подмяната/.Инфантилчета Комуноиди.
чичо Скрудж публикува:
23 Септември 2022 | 08:50
Добре си е донапълнил гушката покрай Кирчо, Кокорчо и чифутите…
Гост публикува:
23 Септември 2022 | 08:32
Бреййй....толкоз.млад,а много богат... Ако се разровим назад във времето, чиинли внук или прапра внук шА излезе, тоя убавец???

Добавете Вашия коментар

TOP