Благоевградският близнак Р. Цонев обяви раздялата си с любимия “Левски”

17 Май 2022 | 13:06
0 коментара
Спорт
Благоевградският близнак Р. Цонев обяви раздялата си с любимия  Левски”

Благоевградският близнак Радослав Цонев обяви раздялата си с любимия “Левски” веднага след победния финал срещу ЦСКА, в който остана неизползвана резерва.

Халфът подчерта дебело, че причината да си тръгне от Герена не са парите. “Съжалявам, но това е последната ми седмица в клуба.

Искам да кажа, че не е ставало въпрос за пари, причините са други. Винаги съм искал да играя за “Левски”.

Разбира се, че има шанс един ден с брат ми Борислав пак да се върнем в отбора на нашите сърца. Надявам се да съм помогнал с каквото мога по време на престоя ми, който завърши фантастично.

Имахме вяра, че ще спечелим трофей. Не взех участие, но беше доста емоционално за мен. Много сме щастливи. Нашата тактика и идея за мача беше да играем футбол.

На моменти се получи, в други не, но мисля, че заслужено спечелихме. Миналата година започнахме сезона с 4 загуби от 5 кръга. Никой не е вярвал, че ще достигнем дотук. Но ето че най-хубавите неща се случват в края на сезона. Голямата заслуга е на привържениците”, коментира юношата на орлетата.

Трудно сдържа емоциите си след последния съдийски сигнал и легендарната ни гимнастичка Илиана Раева. “Не знам да има синя приказка, но има истинска синя фантастика.

Това, което се направи от първи септември насам, за мен граничи наистина с фантастиката. Велик Мъри Стоилов.

Тандемът им с Наско Сираков е докоснат от Бога и ще направи чудеса”, изригна нежната половинка на Вълка.в.Струма

Добавете Вашия коментар

TOP