Благоевградският адвокат Марио Биков влезе в националното ръководство на най-новата партия МИР

20 Декември 2018 | 07:58
0 коментара
Политика

Благоевградският адвокат Марио Биков влезе в националното ръководство на най-новата партия  МИР (Мир, инициативност, родолюбие), която бе учредена в неделя в НДК. За председател на политическата формация е избран инж. Симеон Славчев, един от редовните участници на протестите на майки и родители на деца с увреждания.

В Националния изпълнителен съвет на партията са избрани двама благоевградчани – предприемачът Емил Грозданов и IT специалистът инж. Иван Ковачев.  Адвокат Албина Анева също бе спрегната като учредител на новата формация, което тя категорично отрече. „Аз участвам в сдружение МИР, а не в партията. Става въпрос за съвпадение на абревиатурите”, категорична бе адвокат Анева.

Председател на благоевградската структура на МИР ще стане Емил Грозданов, който е икономист по образование.

„Искаме промяна на статуквото, това, което се случва в България, не може да продължава. Страната е изправена пред едно от най-големите предизвикателства в своята история – да оцелее като държава и българският народ да се съхрани напред във времето”, заяви адвокат Марио Биков. Според него новата партия ще бъде по-скоро центристка, а дали ще бъде припозната от гражданите, ще стане ясно на предстоящите избори. в.Струма

Добавете Вашия коментар

TOP