Благоевградски феновете ще грабнат камъни в защита на

30 Март 2023 | 13:18
2 коментара
Спорт
Благоевград
Благоевградски феновете ще грабнат камъни в защита на

"Пирин" е емблема на Благоевград и всички трябва да са единни за неговото благо, а не да става заложник на политически, икономически или лични интереси, коментира най-върлият фен на отора Констандит Капчин. "Който не го осъзнава това, значи поставя ФК "Пирин" след всякакъв друг интерес. На феновете ни е писнало от интриги, лъжи и разделение. Нека всички, които са отговорни да се хванат заедно и да работят за Пирин и неговото благо, за да няма ”народна любов” с камънье и дървье", предупреди Капчин в социалните мрежи.

"Историята не трябва да се повтаря. Цял ден ми звъни телефона с въпроси и информация за Пирин и случващото се. Ситуацията е следната, има реални хора желаещи да вземат клуба, чиито намерения изглеждат прекрасни, но има несигурност към тях и това е нормално. Имаме ново ръководство в лицето на Общината Кирил Стойков, Наско Дафинов и Станко Йовчев, за когото дори не знам дали въобще се е появявал на работа и историята за Барселона. Различни статии - за лиценз на косъм, за Станко и сестра му, за аржентинци в Пирин, за съкращение на заплати и прочие. Тези всички неща говорят за разделение, а не за работа за Пирин. Дори днес се намесва и предложение феновете да влизат в борда и да решават съдбата. Не, това няма да стане, понеже има достатъчно хора поели отговорност и на позиции, на които би следвало да решават проблеми, а не да набутват феновете за излизане от ситуацията. Само напомням, че ще браним футболния ни клуб с камини", категоричен е Констандит Капчин.

Добавени коментари

ss публикува:
31 Март 2023 | 21:45
Ти колко пари открадна от Пирин и в частност от Белгур , а мършо долна даже и билет за мача не си купуваш, кърлеж грозен
ss публикува:
31 Март 2023 | 16:50
първо по главата на този олигофрен после на друг

Добавете Вашия коментар

TOP