Благоевградската полиция получи 19 нови автомобила

30 Декември 2020 | 21:47
1 коментара
Криминално

ОДМВР-Благоевград получи 16 автомобила “Great Wall Hover“ и 3 автомобила „VW Tiguan“, които са с повишена проходимост и оборудвани с комуникационен терминал ТЕТРА, система за автоматична идентификация на регистрационните номера на моторните превозни средства, таблет, светлинно-звукова система и разтегателни бариери.

Дирекцията е получила и една мобилна техническа работилница за поддръжка на терен на системата за комуникация ТЕТРА.

В изпълнение на проект за укрепване на капацитета свързан с миграционния натиск на външните граници на Р. България са подобрени условията за задържане на нередовни мигранти в РУ-Петрич.

Основно ремонтирани са 6 помещения за задържане, помещение за свиждане, помещение за разпит и разпознаване и помещение за охрана и обработка на документи, като са подменени системите за вентилация и отоплителните инсталации, а също и врати и прозорци. Изградена е система за видеонаблюдение.

С осигурените чрез грантовите споразумения специализирано оборудване и иновативни технологии ОДМВР-Благоевград допринася за ефикасността на защита.

Добавени коментари

Селяко публикува:
31 Декември 2020 | 06:19
Тия коли ги карат вече две години, ама явно нема какво да публикуваш и слагаш стари неща. Напиши и за Денсинг, че се е пенсионирал, нищо, че беше преди 15 години.

Добавете Вашия коментар

TOP