Благоевградската „Екстра клийн“ ЕООД избрана да чисти общинските спортни бази в областния център на Пиринско срещу 111 хил. лв.

29 Ноември 2022 | 19:55
6 коментара
Общество
Благоевградската  Екстра клийн  ЕООД избрана да чисти общинските спортни бази в областния център на Пиринско срещу 111 хил. лв.

Благоевградската фирма „Екстра клийн“ ЕООД на Антонио Граховски единствена е допусната до отваряне на ценова оферта в поръчката за избор на изпълнител за абонаментно почистване на спортни бази и съоръжения в областния център на Пиринско, стопанисвани от общинското бюджетно звено „Спортни имоти“. Предложението й е срещу 111 077,34 лв. без ДДС да поддържа хигиената в продължение на 1 година в залите и откритите спортни площадки. Конкурентите й „Асенко-04“ ЕООД на Асен Копарански, с регистрация в Пловдив, и столичната „Василка“ ЕООД със собственик Костадин Костадинов са отстранени от надпреварата, като комисията и за двете дружества е констатирала, че представените технически предложения не отговарят на изискванията, тъй като липсват описания на технологията на изпълнение на различните дейности.

Както „Струма“ писа, ръководството на „Спортни имоти“ съкрати преди около половин година 10 хигиенисти и оптимизира структурата с цел икономии, като предпочете да възлага почистването на частна фирма. Ангажиментите й ще включват почистване в работните дни на зала „Гимнастика“, зала „Борба“, зала „Хандбал“, зала „Баскетбол“, санитарните помещения, съблекалните и общите части, включително пистата и алеите в Спортния интернат, почистване на зала „Скаптопара“, както и на основната зала, коридорите, санитарните помещения и общите части в Спортен комплекс „Пирин“ в жк „Еленово“, включително и игрищата и алеите. Изпълнителят на поръчката ще трябва да осигурява и тоалетна хартия, кърпи за ръце, течен сапун и чували за смет за всички спортни зали и за тренировъчните бази в с. Падеш и с. Рилци, за бейзболното игрище и за въжения парк „Бачиново“.

ДИМИТРИНА АСЕНОВА в.Струма

Добавени коментари

коко публикува:
30 Ноември 2022 | 09:12
бриндо курво само за пара бучиш напиши че пешката манзуро шпионино топи целия град е на илко кучката тоя селски бек разпределя порциите в градо е тва напиши как уволнява как назначава е не само да виеш кат линейка
марчин публикува:
30 Ноември 2022 | 09:06
безсрамници изгонихте дест човека да вземете на мазуро фирмата да чисти хора преди пенсия е това ли е социалното за това ли гласуваме за вас едни ще преяждат па други ще умираме от глад
Иван публикува:
30 Ноември 2022 | 07:46
Пикси е неграмотна дебела писклива свиня свирката на спортистите от падеш - поставеното лице на симитлийската мафия - Апостола на свободата - ковчежника е Гонзо - пресцентъра им е ебания в затвора Петар благоевградски - логистика братята смъркани Павлови!!
запознат публикува:
29 Ноември 2022 | 20:55
нали пикси е шеф на спортни имоти защо пишете глупости за пепи мазурски
milko публикува:
29 Ноември 2022 | 20:43
toni grahovski ot pokrovnik na pepo mazuro e chovek nema losho ama da izgonat 10 choveka po narevdane na ilko ne e chestno tova e podigravka na marchin mu ostavashe nekolko meseca do pensiq. ilko ilko shto mazuro ti mesti glavata znachi si patnik.
Атанас Стоянов публикува:
29 Ноември 2022 | 20:05
Спортни имоти е даден на концесия на Манзуро и Гонзо с учител Поли и неговите слуги братя Павлови.

Добавете Вашия коментар

TOP