Благоевградчанката Деница Манчева спечели бронзов медал на националния шампионат по лека атлетика в столицата

27 Май 2017 | 23:41
0 коментара
Спорт

Днес стартира националният шампионат на открито за юноши и девойки под 18 г. С това се дава началото на всичките ни първенства.

Благоевградчанката Деница Манчева спечели бронзов медал на 100 метра с препятствия при девойки по време на националния шампионат по лека атлетика в столицата, който се провежда на стадион "Васил Левски". Победата на красивата Деница е доста изстрадана, тъй като е контузена и на инжекции и до вчера не бе ясно дали ще може да участва. Въпреки всичко девойката даде всичко от себе си и се справи блестящо, предвид състоянието в което се намира. Това не е единствената победа на спортиската, през 2015 г. момичето грабна среброто, спечели второ място на 100 метра с препятствия при момичета и момчета до 16 години.

 

17- годишната Деница Манчева е бивша състезателка на АК "Джордан" - Благоевград. Към този момент младата надежда учи в спортното училище на ЦСКА и е възпитаничка на треньора Димчо Ников.

Следващият уикенд е първенството за мъже и жени, момчета и момичета под 16 г. във Велико Търново. На 17-18 юни пък е шампионатът за старша възраст на националния стадион в София.

Добавете Вашия коментар

TOP