Благоевградчанка за случая с отровените сърни: Служителите на Зоопарка са ги подминали. 2 часа звънях, молих се, крещях, плаках, тичах и пак се молих някой да ги спаси!

09 Октомври 2023 | 11:21
5 коментара
Общество
Благоевград
Благоевградчанка за случая с отровените сърни: Служителите на Зоопарка са ги подминали. 2 часа  звънях, молих се, крещях, плаках, тичах и пак се молих някой да ги спаси!
"Служителите на Зоопарка в Благоевград са подминали отровените сърнички. 2 часа  звънях, молих се, крещях, плаках, тичах и пак се молих някой да ги спаси" . Това заяви в социалната мрежа фейсбук Александрина Иванова, станала пряк свидетел на случващото се.
 

Тя публикува и множество видеа на мъртвите животни, включително и с гледача им Михаил, пристигнал при клетката с бяла риза, тъй като го повикали по телефона. От думите му става ясно, че сърничките са били обезпаразитявани в четвъртък. В петък видял, че нещо не е наред с тях, но никой повече не се задействал, разказа благоевградчанката, която буквално предаваше на живо от зоопарка.

"Тази сърничка, която виждате на крак в 18 часа, три часа по-късно също стана звездичка на небето и не успя да пребори човешката лошотия. През цялото това време ние умолявахме някой да дойде и да спаси тези, които все още бяха живи… Никога няма да мога да пресъздам целия ужас , който преживяхме . И не искам да го правя, Но искам да не е напразен. Затова ви споделям и тази мъчителна гледка. 

След като Александрина предаде лошите новини в мрежата, последва изказване от страна на Общината, че според камерите не е била там. Но тя пък пусна интервю с пазача, а след това и с пристигнали на място общински охранители и полицаи.

"Медиите отразиха случилото се по най-безкрупулния начин, който не само че не показва истината, а я отразя така сякаш от Зоопарка са направили всичко по силите си и са много разочаровани от събитията там, което няма никаква връзка с реалните събития. Освен това, в медиите дават гласност на една безмилостна измислица споделена на сайта на Общината, в която има много страх и много мъка и лъжи. Служителите на Зоопарка са ги подминали. 2 часа  звънях, молих се, крещях, плаках, тичах и пак се молих. 2 часа гледах в очите ужаса и смъртта… Хора, те се молеха с очички някой да им помогне. И дойдоха, смилиха се няколко човека. Опитахме, но нямахме успех и в 21 ч издъхна и последното. 7 сърнички са звездички на небето", публикува Александрина. /Е новина

Добавени коментари

kiska публикува:
10 Октомври 2023 | 22:55
Уникално лекарство, което взриви интернет: то е многократно по-хладно от виагра и е напълно безопасно на всяка възраст. С него ще имате силна и дълга ерекция, много сперма и повишена издръжливост и тестостерон. Прочетете го сами------> https://mub.me/medik
Чачо публикува:
09 Октомври 2023 | 13:38
Ох, нещастници махайте се всички.
До долния публикува:
09 Октомври 2023 | 13:13
Мръсно изчадие, да се мълчи ли? Да не би гнусния ви кмет да се омаскари. Боклуци
Пак лъжа публикува:
09 Октомври 2023 | 11:41
Починалите животни са 5! Хайде да не лъжете! Мерзавци.... Как не ви е срам на смъртта на сърничките да правите "ПР" Нещастници
Тодоров публикува:
09 Октомври 2023 | 11:36
Боклуци! Неадекватни примати в тоьи инспекторат.

Добавете Вашия коментар

TOP