Благоевградчанин спечели "Ауди" в Банско

18 Декември 2022 | 11:16
0 коментара
Общество
Благоевградчанин спечели Ауди в Банско

Благоевградчанин спечели "Ауди А 3" в Банско. Късметът го споходи по време на откриване на ски сезона на "Бъндеришка поляна".

Автомобилът отиде при Любен Шумерски, който откри ключовете в играта "Ловци на съкровища". Това беше от малкото атракции тази година. Поради липсата на сняг, дори и от оръдията на концесионера "Юлен", не се проведе традиционнато спускане на шампиони в ските и ветераните от Банско.

Пикантното в случая е, че Любен Шумерски печели за втори път "Ауди" в Банско. Първата кола той подкара през 2017 година.Тогава Любен беше на 49 години. Изрови изпод снега сандък номер 15, който му донесе голямата награда от превърналата се в емблема за Банско игра. Ден след това подари колата на свой син. Шумерски има магазин за автобои в Благоевград, съобщиха за Еновина.

За търсене на "съкровища" в тази събота се впуснаха повече от 300 души. Общо 32 кутии бяха заровени в ски зоната над Банско. Най-щастлив се оказа Любен Шумерски, който откри ключовете за малко над 5 минути.

Звездата сред официалните гости днес беше трикратната олимпийска и двукратната световна шампионка Мария Рийш. За нея също имаше изненада- Тя получи една от гондолите на кабинковия лифт от града до Бъндеришка поляна вече може да се счита за нейна собственост. Кабинката е брандирана с нейна снимка и с името й. Първи я поздрави кметът на Банско Иван Кадев.

Добавете Вашия коментар

TOP