Благоевградчани в защита на уволнен от Пирин! Злата Ризова: Аман от селски гюбеци на стадион Христо Ботев!

05 Февруари 2024 | 09:05
12 коментара
Общество
Благоевград
Благоевградчани в защита на уволнен от Пирин! Злата Ризова: Аман от селски гюбеци на стадион Христо Ботев!

Старши треньорът на ФК Пирин Благоевград - Иво Тренчев бе уволнен през уикенда. За жалост Тренчев разбрал за раздялата си с клуба от колеги, разбра репортер на Pirinsko.com. Под сурдинка в областния център се коментира, че новите собственици на Пирин ще назначат нов треньор от Украйна. По непотвърдени към момента информация от клубното ръководство, заедно с Тренчев си тръгват Станислав Бачев и Антон Иванов.

Ето и позицията на ръководството на ФК Пирин Благоевград
ОФК Пирин ще има нов треньорски щаб
След разговор между ръководството на ОФК Пирин (Благоевград) и бъдещите инвеститори, бяха планирани основните приоритети в развитието на клуба в рамките на следващите шест месеца. Сред водещите цели са финансовото оздравяване и промяната в спортно-технически аспект.
Първите действия в тази посока бяха осъществени, като едно от основните и в същото време трудни решения бе свързано със смяната на настоящия треньорски щаб на представителния отбор.
Новият старши треньор и неговият екип ще бъдат представени в четвъртък, 8 февруари, на пресконференция, на която ще бъдат оповестени и подробности относно бъдещото развитие на клуба. Информация относно пресконференцията ще бъде предоставена допълнително.
В следващите дни тренировките на отбора ще бъдат водени от Мирослав Митев и спортния директор Петър Михтарски.
ОФК Пирин благодари на Иво Тренчев и неговия екип за положените усилия и постигнатите резултати и им пожелава успех!

Първи в социалните мрежи избухнаха феновете от "Пирин Ултрас". Те недоумяват, че отстраняването на Тренчев е часове след победния мач срещ, "Локомотив"-София, завършил в събота на стадион "Христо Ботев" с 3:1 за "орлетата".

Привържениците в Благоевград припомниха в ядовити постове, че Иво е стабилизирал отбора в труден момент и настояват, този който го е уволнил да подаде оставка още днес. Споделят се информации, че в "Пирин" идва украински благодетел, който е пожелал да се назначи негов старши-треньор. Кметът Методи Байкушев мълчи, въпреки, че е сред активните във фейсбук.

"От медиите разбираме, че Иво Тренчев е премахнат от треньорския пост. Изключително интелигентен, ерудиран, сдържан човек, Пирин рядко е имал такива хора на този пост. Благодарим ти за всичко, най-много за това, че направи силен, борбен и сърцат отбор и спечели доверието на всички фенове.
Благодарим ти, Иво! Подобни сътресения в любимия отбор,не могат да останат безнаказани", категорични са ултрасите.

"Някой трябва да даде обяснение и да поема отговорност за решението и ако нещата не потръгнат, този който е освободил Иво Тренчев да си тръгне. В дискусията мнение изказа и Тома Манасиев - старши. "Аз ще възкликна: Как така? Той възроди отбора. Дано да не е някоя мърсотия, и ако не го върнат, следващия да бъде по-добър от него, за което се съмнявам", написа той.

Злата Ризова размаза ръководството на Пирин с пост в социалната мрежа:

Благоевградчани в защита на уволнен от Пирин! Злата Ризова: Аман от селски гюбеци на стадион Христо Ботев!

Добавени коментари

Петров публикува:
06 Февруари 2024 | 19:04
Какви са тия недоказали се величия Занев и Елезов,та да унищожават отбора.Къде ви е смелостта бе мишоци. Къде са младите момчета от школата та легнахте на украинците.Колко ще си сложите в джобовете заедно с кмета от сделката.Не ви ли е срам нашите кадърни деца седят на пейката.Спрете да се подигравателно с тях.
Ангел публикува:
06 Февруари 2024 | 11:46
Чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Аз лично го пробвах и сега го препоръчвам на всички, това подобри секса ни и спаси брака ни. Ето какво може да направи тя:---- https://do.my/biox
Фен публикува:
05 Февруари 2024 | 15:55
Спокойно вече поръчахме трансперанти за посочените лица,ОСТАВКА
До ген публикува:
05 Февруари 2024 | 15:52
Върни се в дупката от която надничаш, Никой да не ходи на мача с Левски, Занев,Елезов и най злобния и некадърен от тях Митревски,,Марш от стадиона
оставка публикува:
05 Февруари 2024 | 11:03
Празен стадион за мача с Левски! ПРАЗЕН! Никой да не влиза.
Стадиона публикува:
05 Февруари 2024 | 10:45
Бойкот на първите 5 мача никаква публика!!!
Стадиона публикува:
05 Февруари 2024 | 10:45
Бойкот на първите 5 мача никаква публика!!!
Стадиона публикува:
05 Февруари 2024 | 10:45
Бойкот на първите 5 мача никаква публика!!!
Струмско бойс публикува:
05 Февруари 2024 | 09:30
Нема ли кой да му каже на Гошо Спасов да не си дава парите на тия малумници. Играят тото с един руснак дето се подвизава в Белград.
Струмско бойс публикува:
05 Февруари 2024 | 09:30
Нема ли кой да му каже на Гошо Спасов да не си дава парите на тия малумници. Играят тото с един руснак дето се подвизава в Белград.
кмета да поеме отговорност публикува:
05 Февруари 2024 | 09:24
мажоритарен собственик на пирин е общината кмета байкушев какви ги прави иначе е много силен във фейса ама сега го няма. защо. защото са посрани не се прави тека има си интилигентен начин . байкушев знае ли че са се обадили на бачев да му кажат да каже на тренчев. вие добре ли сте бе а като събираше нерви човека по стадиона и с тия украинци на занев и елезов футболистите. излагация и чак след пет дни ще дават пресконференция . сменя се треньор бе малумници а не украински защитник. немам думи бесен съм е затова нема да има и публика на садиона.
Ген публикува:
05 Февруари 2024 | 09:17
Нормално е този който дава пари да си доведе треньори. Айде стига Иво Тренчев висико ерудиран. Ами вижте му визитката за треньор!!

Добавете Вашия коментар

TOP