Благоевградчани ще вият „Най-дългото хоро” с Володя Стоянов в кв. Струмско тази вечер

09 Юли 2021 | 17:59
2 коментара
Общество

Инициативата „Най-дългото хоро” ще се проведе тази вечер, 9 юли, от 19,00 часа на площад „Възраждане” в благоевградския квартал Струмско. Площадът до църквата „Свети Димитър” ще се окаже тесен за желаещите да се включат в родолюбивото начинание.

Организатори на събитието са народният певец Володя Стоянов, и Българските патриоти от ВМРО-Благоевград. Те канят всички благоевградчани да се хванат на хорото, защото то е българска традиция, родолюбие и връзка с бащиното огнище. Концертът се осъществява с подкрепата на евродепутата Ангел Джамбазки, който също ще играе хоро. В инициативата ще се включат и много самодейци от града и околните села.

На площада в квартал „Струмско” малки и големи ще се хванат на най-дългото хоро, което е символ на единството на общността ни, на паметта за миналото и вярата ни в бъдещето.

Добавени коментари

Прасчо публикува:
10 Юли 2021 | 15:14
Не бих отишъл никога на подобна порнография. Някакви комплексирани и неуспели политикантчета, на които казват "патриотчета", пази Боже, и то в Старо Струмско на площада......пък да им пее оня гнусен и бездарен глупак Володя ли му викат, не знам как? Срам, погнуса и отвращение от глупаците от МВРО /а не ВМРО/
Дебелакова публикува:
09 Юли 2021 | 18:13
Там съм, откога чекам да разкърша 95 - килограмова снага и да си начеша краставия език!!!!!

Добавете Вашия коментар

TOP