Благоевградчани пропищяха от обслужването на таксиметровите шофьори в града

21 Септември 2023 | 15:48
6 коментара
Общество
Благоевград
Благоевградчани пропищяха от обслужването на таксиметровите шофьори в града
Благоевградчани пропищяха в социалните мрежи  от некачественото и неуважително обслужване на една от таксиметровите фирми в областния град.

 Жителите на града разгневено коментират, че част от таксиметровите шофьори си позваляват арогантно и нецензурно поведение, пушене в колата в присъствието на малки деца и тн., докато извършват работната си дейност.

Други пък, посочиха, че колите са с ниска хигиена и дори често миризмата в таксито е лоша. 

"След като работиш с хора, следва да си чист, спретнат и да се държиш нормално!!! Все пак не съм дошла на някой в хола, а си плащам за услуга - такси! И след като някой е на работа, следва да изглежда, че е на работа! Мое мнение...", коментира благоевградчанка. 

 "За тази цена - толкова. Хората не са вдигали цените от три години поне, а сами знаете всичко друго колко скочи. А и никой не ви кара да се возите насила, има рейс, може и пеша. Когато един курс вместо 3 лв. стане 7, тогава нещата ще си дойдат на мястото. Аз също искам навсякъде да ме обслужват млади и красиви момичета, но не е така." - са друга част от коментарите на хората в социалната мрежа.

Добавени коментари

Претенции публикува:
22 Септември 2023 | 16:07
ще имате като започнете да си плащате таксито както във всеки друг град в България. Таксиметровата услуга е скъпа навсякъде по света така че за 3 лв. заслужавате точно такава услуга с ниско качество! Ако искате таксито да ви е по-евтино от градския транспорт въобще не се надявайте в бъдеще някой да ви вози, да ви вдига телефони и да се занимава с вас за някакви си жълти стотинки.
аз публикува:
22 Септември 2023 | 12:30
Имаше един израз - за бога братя не купувайте . Та като сте пропищели - спрете да ползвате таксита. Града е достатъчно малък , за да може навсякъде да отидеш пеша или в комбинация с градски транспорт - все пак ходенето пеша е полезно за здравето. Ама като сте свикнали и до тоалетната с такси - проблема си е ваш. А като спрете да купувате и боклуците по магазините с надути цени , може и инфлацията да поспадне.
Stoqn публикува:
22 Септември 2023 | 12:22
Za firma OK Stava vypros za teq izmamnici
до СтруНа публикува:
22 Септември 2023 | 09:41
Пишете конкретно коя е тази калпава фирма, за да не я ползват хората! Иначе няма никаква файда от драсканиците ви!
Ivan публикува:
21 Септември 2023 | 20:49
Do koga shte im pozvolqvat da karat bez aparati i s tezi tehni fiksirani ceni?
До фирма ОК Такси публикува:
21 Септември 2023 | 18:39
ИСКАМ ДА СЕ ОПЛАЧА ОТ ФИРМА ОК ТАКСИ ОТ ТЯХНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ , ДИСПЕЧЪРКИТЕ СА ПОД ВСЯКАКВА КРИТИКА ДО СЕГА ТАКОВА ГНУСНО И ДОЛНО ОТНОШЕНИЕ НЕ Е БИЛО... ОТДАВНА СПРЯХ ДА ПОЛЗВАМ ТАКСИ ЗАРАДИ ДИСПЕЧЪРКИТЕ НА ФИРМАТА! ОК ТАКСИ БЯХА НАЙ-ДОБРИТЕ, ВЕЧЕ СА ПЪЛЕН ПРОВАЛ! НЕ ГИ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ТЕЗИ ПОВЕЧЕ , ДОКАТО ШЕФА ИМ ДА ВЗЕМЕ ДА ГИ УВОЛНИ НА ТЕЗИ ПАТКИ!!!

Добавете Вашия коментар

TOP