Благоевградчани пяха "Охридското езеро" и белиха платна на Билянините извори по време на екскурзия в Охрид

29 Март 2018 | 19:32
3 коментара
Общество

25 благоевградчани се насладиха на красотите на Охридското езеро по време на двудневна екскурзия до Охрид през изминалия уикенд.

Освен, че разгледа града отблизо, групата посети и Самуиловата крепост над Охрид, манастира Свети Наум, както и музея на водата.

Екскурзиантите обаче останаха най – силно впечатлени от магическите Билянини извори, на които точно както се пее в песента „Биляна платно белеше”, те избелиха платно за здраве и късмет.

Вечерта пък, благоевградчани бяха топло посрещнати и сладко нагостени в ресторант на хотел край Охрид, където под звуците на македонски оркестър, нашенци пяха с пълно гърло песента „Охридското езеро” и виха кръшни хора до ранни зори.

Сред предпочелите да разгледат Охрид и забележителностите му бяха бизнесмени, журналисти, адвокати и др.

Доверие на фирма "България Арт Травел" с управител Ива Илиева за разходка из Охрид гласуваха и Олга Драганова, работеща като - Dining Services Manager в Американският университет в Благоевград и библиотекарката на университета,Теменужка Костадинова.

Двете се хванаха първи на хорото и впечатлиха със завидни танцови умения на дансинга присъстващите.

При пристигането си в Благоевград групата си обеща отново да се събере в същия състав за следващата екскурзия, организирана от "България Арт Травел".

Добавени коментари

Пешо публикува:
30 Март 2018 | 08:53
Препоръчвам на всеки българин да посети Охрид - най-красививият български град в Македония!
Мими публикува:
29 Март 2018 | 21:36
Леле,какъв купон съм изпуснала... Бях чувала за фирмата и екскурзиите, които прави, но не знаех, че са чак толкова добри, следващия път и аз съм с вас!
Защо? публикува:
29 Март 2018 | 20:09
Защо си променяш името, Ваня (Иванка)? Ако не беше снимката, да се чуди човек за кого става дума.

Добавете Вашия коментар

TOP