Благоевградчани питат: Къде ще бъде протеста пред общината или на магистралата? Защо кметът Илко Стоянов каза, че стартираха подготвителните дейности за изграждане на нов мост на Покровнишко шосе

10 Януари 2023 | 08:16
67 коментара
Общество
Благоевградчани питат: Къде ще бъде протеста пред общината или на магистралата? Защо кметът Илко Стоянов каза, че стартираха подготвителните дейности за изграждане на нов мост на Покровнишко шосе
Къде ще бъде протеста пред общината или на магистралата? Защо преди два месеца кметът Илко Стоянов каза, че стартираха подготвителните дейности за изграждане на нов мост на Покровнишко шосе? Кой лъже кмета или държавата?
Това са само част от въпросите на благоевградчани и жителите на околните села, които повече от година време са принудени да обикалят по няколко км в едната посока, за да отидат на работа или да отведат децата си на училище.
 
Публикуваме статия от страницата на община Благоевград, където на 25 октомври 2022 година кмета Илко Стоянов заедно с кмета на с. Покровник Недко Ангелов и представители на АПИ- Областно пътно управление Иван Кунев посетиха затворения мост на Покровнишко шосе, където кмета излезе с позиция, която днес не е актуална и дори подвеждаща към благоевградската общественост.
 
Защо преди два месеца кметът Илко Стоянов каза, че стартираха подготвителните дейности за изграждане на нов мост на Покровнишко шосе? Кой лъже кмета или държавата?
 
Pirinsko.com публикува без редакторска намеса:
 
Добрата новина! Започна подготовката за изграждане на нов мост на Покровнишко шосе, вече има подписан договор с фирма изпълнител
След серия от последователни действия от страна на Община Благоевград, в лицето на кмета Илко Стоянов, и Областно пътно управление - Благоевград вече има подписан договор с фирма изпълнител за изграждане на нов мост на Покровнишко шосе. От днес стартираха и подготвителните дейности, като крайният срок за изпълнение на цялостния процес е в рамките на 390 дни. Предстои компрометираната конструкция да бъде напълно разрушена и депонирана, като на място да бъде изградено съвсем ново съоръжение, отговарящо на всички съвременни стандарти.
Припомняме, че през м. февруари 2022 г., кметът на Благоевград Илко Стоянов изпрати спешно писмо до Министерство на регионалното развитие и благоустройството с искане обектът да бъде включен в списъка за спешни ремонти. В резултат на това бяха предвидени средства от бюджета на Междуведомствената комисия за възстановяване и подпомагане. Последва процедура по инженеринг, както и такава за избор на изпълнител.
Междувременно, в резултат на добро сътрудничество между Община Благоевград и Областно пътно управление, и вследствие на писмо от кмета Илко Стоянов до директора на ОПУ, беше асфалтиран обходният маршрут за селата Покровник, Мощанец, Падеш, Долно и Горно Лешко, Габрово и Дебочица, с цел хората от малките населени места да се придвижват безпроблемно, предвид създалата се аварийна ситуация.
Мостът, който е държавна собственост, поддаде в средата на м. декември 2021 г., вследствие на повишаване нивото на р. Струма, след интензивни валежи.
По същото време на много места в страната имаше огромни щети, касаещи инфраструктурата, в резултат на възникнали извънредни ситуации заради метеорологичните условия. И към този момент голяма част от тях не са получили финансиране от държавата за възстановяване.

Служители на община Благоевград и общински дружества информираха в социалната мрежа, че се организира протест:

Шест села се вдигат на протест заради затворения Покровнишки мост!

Повече от година жителите на шест благоевградски села са принудени да изминават с 15 км. повече заради затворения Покровнишки мост. Повече от година държавните институции и община Благоевград нехаят и не вземат адекватни мерки, поради което търпенито на хората е изчерпано.

Миналата седмица в Министерството на регионалното развитие и благоустройството бе проведена работна среща по инициатива на зам.-министър Николай Шушков, бивш областен управител на Благоевград, на която стана ясно, че има сериозно забавяне и необходимост от предприемане на действия в спешен порядък.

Ден по – късно, на свой брифинг, кметът на община Благоевград Илко Стоянов каза, че въпреки заявените намерения и обсъжданита по време на срещата, все още няма яснота кога ще започне изграждането на нов мост.

Жителите на въпросните шест села обявиха, че на 15-ти януари от 15.00 часа излизат на протест на кръговото кръстовище при пътен възел Зелен дол.

Припомняме, че това ще е втори протест заради затварянето на Покровнишкия мост. Първият се проведе на 13-ти май 2022 г., като тогава за кратко бе спряно движението при пътния възел. Блокадата тогава бе вдигната заради уверение от страна на Агенция „Пътна инфраструктура“, че предстои започване на строителни дейности, но това така и не се случи.

Благоевградчани питат: Къде ще бъде протеста пред общината или на магистралата? Защо кметът Илко Стоянов каза, че стартираха подготвителните дейности за изграждане на нов мост на Покровнишко шосе
Благоевградчани питат: Къде ще бъде протеста пред общината или на магистралата? Защо кметът Илко Стоянов каза, че стартираха подготвителните дейности за изграждане на нов мост на Покровнишко шосе
Благоевградчани питат: Къде ще бъде протеста пред общината или на магистралата? Защо кметът Илко Стоянов каза, че стартираха подготвителните дейности за изграждане на нов мост на Покровнишко шосе

Добавени коментари

БОРЕ публикува:
13 Януари 2023 | 22:21
ПРЕД ОБЩИНАТА ПРИ ИЛЧО ДА ВИДИ КОН БОП ЯДЕ ЛИ
росица публикува:
13 Януари 2023 | 08:08
Вижте че тоя кмет няма адекватни действия а само популизъм и дребни игри. Протеста пред общината пред областа пред пътното не на магистралата не са виновни хората които пътуват а тези които бездействат и лъжат че всичко е готово действаме. Докато не се оправят документално нещата няма да започне ремонта а девет месеца беше министър на регионалното министерство Гроздан Караджов който бе един от най близките хора на Илко Стоянов кмета на Благоевград.
Митко Андонов публикува:
12 Януари 2023 | 10:03
Бойко Борисов каза че илко е негов човек и да внимават и наще тъпанари си помислиха че ГЕРБ ще издигнем или подкрепим илко за кмет и за да и стане ясно на Ема Вълова искам да и кажа че и тя си тръгва до месец от тая служба защото прокуратурата вече има сведение за платени пасища от земеделски производители които не ги признава Ема специалистката. Даниела Савеклиева и Андрей Новаков ще бъдат заменени другия месец и ще има други които ще вдигат байрака на които Борисов вчера им каза много добре как требе да действат. За щастие Илко е аут от борда на ГЕРБ.
Кунев публикува:
11 Януари 2023 | 21:26
Илкуууу осрахме се! Взимай Попето, Дюлгеров и да бягаме да не ядем бой!
злата го подкара на тръчи лажи публикува:
11 Януари 2023 | 19:42
https://pirinsko.com/zlata-rizova-izrigna-vyv-fejsbuk-sreshtu-kmeta-ilko-stoqnov-sharlatanin-si-kogato-minesh-prez-sds-drom-glas-naroden-gerb-itn-i--119202.html
Цветан публикува:
11 Януари 2023 | 14:59
Протеста е от 15.00 часа а Илко звъни на Мазуро и Недо да сменят часа защо защото искат да затвора кръговото на газпром тогава се прибират софиянци и да има напрежение
ДИНКОВ публикува:
11 Януари 2023 | 10:59
КАК ЛАЖАТ ЧЕ Е ЗАПОЧНАЛ РЕМОНТО И СА КАТО НЕ ИЗЛЪГАХА ДА ИДЕМ НА ПРОТЕСТ ПРЕД КАРАМБАТА И У БРЕЖАНИ Е НЕМА ТАКОВ РЕЗИЛ ДА ЛАЖЕШ ХОРАТА И СА ПА НА ПРОТЕСТ Е КЕ ИДЕМ АМА НЕЩО МАЙ НЕКОЙ НЕ Е ЗЕЛ КОМИСИОНА ИЛИ НЕЩО НЕ РАЗБИРАМ ЩО СТАВА НЕЩО Е ГНИЛО ИЛИ КМЕТО ИСКА ДА ИМИТИРА СИМИТЛИШКИЯ БАБАИТ ДЕТО СИНО МУ НЕМОЖЕ ДА ЧЕТЕ.
много жалко публикува:
11 Януари 2023 | 10:47
новаков, дана савеклиева, ема вълова, и сашко пенджусето прават проучване на което илко е с най добро представяне и сега ще го поднесат на борисов да му покажат да види как най добре е да издигнем илко за кмет еееееее срамота ама ние от герб благоевград го нещем илко; алооооооо станахме за смех нали така беше и андон тодоров и когато ви казвахме не ни послушахте а сега пак грешка е нема да стане нашия клуб тоя път излизаме с позиция и ако требе напускаме герб за да докажем че не сме овце а хора които сме дали много на партията а не да ни се подиграват едни исъщи хора;
асен публикува:
11 Януари 2023 | 10:24
докато илко е кмет по тоя мост нема да се започне да се работи па камоли ке се преминава
jivko публикува:
11 Януари 2023 | 10:02
Nedo i ti si se snimal s Ilko i ti Nedo vikashe che e zapochnal remonta na mosta a sega nedo ne pitash dali v nedelq mojem da hodim na protest i v kolko chasa.
ГЕРБ Благоевград публикува:
11 Януари 2023 | 08:11
ГЕРБ Благоевград категорично казваме че няма да подкрепим Илко Стоянов за кмет едно че няма да има шанс другото е че на този човек не може да му се вярва! Съветниците и клубовете в града сме наясно че е имало някакви срещи с Борисов но това не означава че ще го подкрепим още повече Борисов като разбере за тези простотии които прави от ден на ден ще вземе друго решение! То не беше Бачиново та плажа провала за рождения ден на Пирин града е целия в дупки мръсен кучета а кмета се хвали само и единствено с цветята но каква е цената! Повтарям ГЕРБ Благоевград категорично казваме че няма да подкрепим Илко Стоянов за кмет!
Елена публикува:
11 Януари 2023 | 07:46
Никога повече такива случайни хора
МАРИН публикува:
11 Януари 2023 | 07:41
КОЛКО Е СМЕШЕН ИЛКУ ТА ТОЙ СИ РЕЖЕ КЛОНИТЕ ОТ ВСЯКЪДЕ ЗАЩО ВСЯКО ДЕЙСТВИЕ МУ Е ГРЕШНО ЯВНО ТОЛКО МУ Е БАГАЖА И СА КАТО ИЗЛЕЗЕМ НА ПРОТЕСТ ДА НЕ БИ ДА СЕ НАПРАВИ МОСТА ЗА ЕДНА СЕДМИЦА ИЛИ ЗА ЕДИН МЕСЕЦ МИСЛЕТЕ МАЛКО ТРЯБВА ДА СЕДНАТ НА ЕДНА МАСА ИНСТИТУЦИИТЕ И ДА ВЗЕМАТ ПРАВИЛНО РЕШЕНИЕ ЗА ПО СКОРОШНИ ДЕЙСТВИЯ А НЕ ДА СИ ПРАВИ ИЛКУ НЕКАКВИ ТЪПОТИИИ ЛЕК ДЕН
иво публикува:
11 Януари 2023 | 07:34
дпс и жъчките подкрепят илко стоянов за кмет на джумаята. илко допусна на чалмите да ни превземат наще деца работат в чужбина а на дпс в общината е нема да стане илко си заминават и те с него. а жъчките ще командват от бело поле е да ам не.
Шишо Бакшишо публикува:
11 Януари 2023 | 07:01
Кмета се изложи с дупките по града целия град е като в Кербала е бива бива ама чак пък толкоз нагло поведение не бива ноември правих предницата на таксито сега пак тропа е нема такава излагация. Камбитов може да беше всакакъв ама поне оправяше дупките а ни са требе да му се молим на кмета дето вече две години е кмет и не си помръдва пръста.
Иван публикува:
11 Януари 2023 | 06:35
Браво за статията нека види Илко колко струва нима не знаем ние че преиграва преди три месеца е казал че се започва ама кое бе Илко започва. Не е възложена на надзорна фирма за да се протаква във времето заради изборите тази година. В обществената поръчка не е заложено преместване на газопровода и водопровода, а в договора с Громахолд тоест Агромах е записано че трябва да се премахне газопровода. Девет месеца беше министър Гроздан Караджов при който Илко ходеше два пъти в седмицата. Кольо Шушков който е зам министър в МРРБ направи едно събрание в регионалното където бе поканил и кмета Илко Стоянов и строителите и АПИ и всички се разбра че не са уред документитеи че толко време не се работило правилно и че моста ще се забави още много време. И Илко Стоянов докато се прибира от София до Благоевград му е родила главата да каже, че виновен за забавянето е не кой да е а Кольо Шушков. Е нема такава гнусна постъпка и поръчва на кмета на Покровник да организира протест. Илко е много много ниска топка и с тези действия не трупа електорат а го отблъсква.
сем христови публикува:
11 Януари 2023 | 06:18
колко хора разочорова още в началото на годината в 12.30 часа честити новата година и пусна зарята а ние с жената бяхме на площада в 12 без десет нямаше го кмета както всяка година да се каже честита нова година и да пусне зарята както се прави всяка година и на всякъде. това е подигравка и към 00.и 15 минути се прибрахме разочаровани на другия ден едни приятели казаха че се появил към и 30 и са пуснали зарята. това е срамна работа тоя човек е добре да знае че прави грешки и подигравка с хората.
БСП публикува:
11 Януари 2023 | 06:11
Добро утро имали некой да не е разбрал че кафявия няма да бъде повече кмет. Циганчето така се омазало че на кукерите го помислих за коминочистач е нема такава циганска лъжлива мутра. Лаже маже и те така до октомври после си правим Трошански кмет.
Тодора публикува:
10 Януари 2023 | 22:49
Този се оказа най-лъжливото и злобно човече. А какви неша говореше. То не бяха 3000 работни места в ай ти сектора, 10 000 в производствения сектор, индустриална зона, експо центрове, туристически центрове, а бе куп лъжи. Единственото, което направи е една тоалетна-достойно за едно лайно.
верно еееееееее публикува:
10 Януари 2023 | 22:22
ако ние от герб издигнем илко за кмет няма да имаме кмет и ще блокираме тотално в благоевград
Герб Грамада публикува:
10 Януари 2023 | 21:46
Илко е взел да подскача на Росица Димитрова. Ако Новаков предложи да го издигаме за кмет, герб приключва.
До Пирин ултрас публикува:
10 Януари 2023 | 21:39
А бе Илко посреща Нова Година 12:30, вие за една година моабет праите.
Мишоци публикува:
10 Януари 2023 | 21:20
Тоз Кмет Мишок с малък опашок
Честито публикува:
10 Януари 2023 | 20:07
Недко събира протест срещу кой? Редно е срещу кмета в случая излъга нас излъга теб излъга Мазуро. Ама лъже себе си и октомври месец ще го излъжем и ние. Недко не се прави на играч ще те употреби тръчи лажи немаш далавера.
Излагация публикува:
10 Януари 2023 | 19:59
За пореден път този кмет е пълна излагация и за пореден път друг му е виновен.
Джомалия публикува:
10 Януари 2023 | 19:58
Ееее тия не ги ли е срам да се снимат и да лъжат народа по цял ден
ПИРИН УЛТРАС публикува:
10 Януари 2023 | 19:58
Тоя провали и рождения ден на Пирин. Искаше да го отпразнуваме тази година но ние феновете тази година ще честваме 101 години а Илко Стоянов ще чества с Насето Дафинов 100 години! Излагация и простотия до шия само и само да се празнувало тази година заради предизборната кампания е да ама не ние феновете се погрижихме да не влиза Пирин в предизборна кампания не само на Илко Стоянов а и всеки друг кандидат за кмет на Благоевград! Пирин не е политика Пирин е футбол! Вили Елезов е смъртта баба за отбора и да изпаднем пак ще възкръснем и само Пирин!
Готиния публикува:
10 Януари 2023 | 19:51
Тоя Дюлгеров къде обърка тръбите на Байкушев и стана скандал във ВиК
край публикува:
10 Януари 2023 | 19:50
Срам смех излагация немам думи да искажа как може да пуска общината информация че се започват строителните работи по моста и да казва днес Илко Соянов че е виновен за всичко Шушков който преди една седмица свика събрание и каза че има пропуски не са съгласувани редица неща като газопровод и водопровод които са закачени за моста. Пропуските са от АПИ и Иван Кунев сол мадото на Илката трябва да си тръгне и заради свинския завой в дефилето. Оставка на Кунев октомври месец пе..ах по кмета и нов кмет и това е стига излагация и подигравка към хората които обикалят по седем километра в едната посока.
Чесния публикува:
10 Януари 2023 | 19:47
Къде е Дюлгеров чесния той играе че не участва в баницата
Горския публикува:
10 Януари 2023 | 19:26
Ако съм на кмета на местото, сам ще си тръгна.
падение публикува:
10 Януари 2023 | 19:24
целия криминалн контингент минава през кабинета на кмета слънце от циганин до контранбаджии на дърва на цигари на наркотици на тютюн и ддс. е нема такова падение и такава срамна смешна и долна пасма дето е обградила кмето. с криминален контингент кмет се нестава драги ми смеху...о
ГЕРБ публикува:
10 Януари 2023 | 19:17
Нема ли кой да каже на Бойко да си издигнем партийна кандидатура да не се занимаваме с Илко. Ние от ГЕРБ ще си направим кмет и без Илко а той ще си остане само с Емилия Вълова и Юри Воев предателите на ГЕРБ готови на всичко за да взимат по една заплата.
Човек публикува:
10 Януари 2023 | 19:15
Ще ги изринем на изборите тия цървули
До Бг публикува:
10 Януари 2023 | 19:14
Колкото е честен Дюлгеров толко и акъл може да даде как не ги е срам тия как се гледат в огледалото
Бг публикува:
10 Януари 2023 | 19:09
Къде е тоя честен човек в кавички Дюлгеров на снимката само той липсва да им даде акъл ха ха ха
джумайлия публикува:
10 Януари 2023 | 19:06
Преди време ви казах,че този кафяв човек,станал случайно кмет е ПАТАЛОГИЧЕН ИЗМАМНИК,с ясно изразен криминогенен профил.Изключително злобен и отмъстителен.В досегашната си битност винаги е бил в среди където ДАЛАВЕРАТА е знаме и философия.И сега не се спира да работи с разни бушони,но в скоро време ще лъснат схеми по искане на гръцки представители.
Стоян Илков публикува:
10 Януари 2023 | 19:05
Това недуразомение, което избрахте да управлява града с най- ниската избирателна активност в историята на Югозападна България за нищо не става. Нищо градивно не е направил през управлението му освен да плюе и да разчиства стари сметки. Скоро си заминава, лятото да мине само
Мостът публикува:
10 Януари 2023 | 19:03
Този и неговият екип са за изхвърляне с камъни! Много неадекватни, безделници, от нищо не разбират. Все някой им е виновен. Целия град тъне в мизерия, всичко се разпада. Срамота
Село мое публикува:
10 Януари 2023 | 18:57
Тоя Треновски ако е малко честен на какъвто се прави какво прави при тоя където се чуди как да прибере нещо че после и за адвокат не става като го шутират от Общината
Дюлгер публикува:
10 Януари 2023 | 18:53
Тоя кмет с тая от боята физиономия не го ли е срам да го снимат
васко щангата публикува:
10 Януари 2023 | 18:41
илко илко илко градо е целия в дупки кучетата изедоха старите хора сега си правиш некаква кампания а на народа му е писнало и гледай само да не поемеш голям наказателен вот кат на насо зарята.
Мирослав публикува:
10 Януари 2023 | 18:09
Илко Стоянов незнае какво прави и какво говори защо така нямам обяснение може би не беше готов за кмет има голяма разлика от както бе съветник и днес! Ми той не е на себеси в едно неадекватно положение и необяснимо като все едно нетрезво мислене сллед поредица от грешки и изцепки!
Kali публикува:
10 Януари 2023 | 17:27
nedo ne mo se vrazvai na tova nedorazumenie. Ispolzvate za vsichko I nakraq shte kaje neznae zashto protestirame
Kali публикува:
10 Януари 2023 | 17:26
nedo ne mo se vrazvai na tova nedorazumenie. Ispolzvate za vsichko I nakraq shte kaje neznae zashto protestirame
Емил публикува:
10 Януари 2023 | 17:22
Най добре пред общината да ги поразбуди е тези палячовци и този льжлив кмет
Симон публикува:
10 Януари 2023 | 16:57
Колко статии, колко пресконференции бяха, колко хвалби във фейсбук, и накрая нищо. Кмете ти си позор. Срам ме е, че гласувах за теб. Заслужаваш, наистина, да се съберем пред обшината и да те изметем.
Александър Григоров публикува:
10 Януари 2023 | 16:45
Пред общината, колко пъти ни лъга тоя мангал.
ЖЪЧКИТЕ СА ЗАД ИЛКУ СТОЯНОFF публикува:
10 Януари 2023 | 16:43
ЖЪЧКИТЕ СА ЗАД ИЛКУ СТОЯНОFF И СЕГА Е ВЕЛИКАН И НЕМОЖЕТЕ ДА ГО МРЪДНЕТЕ ЗАТОВА СИ ПРАВИ КАКВОТО СИ ПОИСКА; ЖЪЧКИТЕ КЕ КОМАНДВАТ ГРАДО И ЩО КАЖАТ ТОВА КЕ СТАВА; ЖЪЧКИТЕ И ПРОВАЛИХА ТАСКОВ ЕДНО ВРЕМЕ СА И КАФЯВИЯ;
maq публикува:
10 Януари 2023 | 16:35
Dobre de ilko nali kazva che e zapochnata rabota zashto ne se raboti gledam snimali sa se s nedo kmeto na pokrovnik. tova e nekakva podigravka s horata no kmeta zashto ni podvejda kakvo celi nqmam ideq a prosto govori losho za nego ne se pravi taka nie da ne sme ovce a hora koito jiveem v pokrovnik i za tova izlizame na protest no kmeta ilko stoqn da ne si misli che nema da mu tarsim otgovornost.
ИТН публикува:
10 Януари 2023 | 16:34
Пред общината да се измете тоя лъжлив циганин.
Падеж публикува:
10 Януари 2023 | 16:31
Мазуро ще дойде ли да протестира срещу кмета.
Росица публикува:
10 Януари 2023 | 16:22
НА МАГИСТРАЛАТА!!!!!БЛОКИРАЙТЕ ВСИЧКО И ПОСЛЕ ПРЕД ОБЩИНАТА!!!!!НЕ СЕ ПЛАШЕТЕ!!!!!
gerb selishte публикува:
10 Януари 2023 | 16:19
nie ot gerb nqma da podkrepim takyv kmet toi e ozverql i neposledovatelen preigrava kazva nebivalici i se iskarva jertva za da spasi kojata.
Падеш на протест публикува:
10 Януари 2023 | 16:15
Излизаме и пред общината и на кръговите да се знае. Нема Илко нема Милко нема Иван нема Петкан. Протест до последно докато не се започне работа по моста и кой е виновен да се уволнява.
недо не се подвеждай публикува:
10 Януари 2023 | 16:13
недко не му се връзвай на кмето закопал сее като пате в калчище сега му е виновен шушков не виновен е кунев и селския кмет какво спаха доо сега вместо да действат.
Сашо публикува:
10 Януари 2023 | 16:12
Честита Нова Година в дванайсе и половина, мост няма да има тази година. И.С.
Селище публикува:
10 Януари 2023 | 16:07
Покровничани сте най -големите женчовци. До са требваше да сте го изкарали тоя циганин със шутове от общината. Ама като сте такива п....ки маайте по 20 километра
Милан публикува:
10 Януари 2023 | 15:57
Бриндо му разказва играта на черния дявол.
Олег публикува:
10 Януари 2023 | 15:56
Илко, Илко незнаеш къде ходиш. Никой не ти вярва бе човек.
Излагация публикува:
10 Януари 2023 | 15:26
Илко да си зимие очите и да сепогледне в огледалото малко да седне една вечр без алкохол и цигари и да расъждава защото вече става смешен. Неможе всички за всичко да са му виновни. Мазуро си е прав нему пука за Илко дали ке стане кмет важното е жена му да стане съветничка.
Весела публикува:
10 Януари 2023 | 10:01
Тръчи-Лажи... Xa-Xa-Xa!
Стоян Илков публикува:
10 Януари 2023 | 09:59
Протеста трябва да беде пред общината... С викове: Тръчи-Лажи, оставка!!! Тръчи-Лажи, оставка!!! Тръчи-Лажи, оставка!!!
Киро публикува:
10 Януари 2023 | 09:34
Питат само неразбралите. Всички останали знаят, а отговорност няма кмета, има Шушката и държавата администрация от служебния кабинет
Тони рокера публикува:
10 Януари 2023 | 09:06
Край Илко удари дъното това прав си е Доната тоя няма как да стане втори път кмет!
mariq публикува:
10 Януари 2023 | 09:05
ami toi sam se oplita v lajite si lelelelele ta toq kakwi gi govori pravi se na svetec krai padnami nisko v o4ite ilko dori se nerviram za6to sym glasuvala za nego
Браво хората трябва да знаят истината публикува:
10 Януари 2023 | 08:42
Евала да се види че тоя кмет няма адекватни действия а само популизъм и дребни игри. Протеста пред общината пред областа пред пътното не на магистралата не са виновни хората които пътуват а тези които бездействат и лъжат че всичко е готово действаме. предлагам първи протест пред общината зашото кмета не пожела да ни поведе а ни подлъгваше до последно и сега иска да трупа актив заради изборите тизо октомври.

Добавете Вашия коментар

TOP