Благоевградчани отсвириха цветята и заложиха на романтика с половинките си, търговки на цветя:" Повечето силни жени са сами"

08 Март 2018 | 11:43
0 коментара
Любопитно

Благоевградчани замениха цветята за 8 март и заложиха на романтична вечеря и червено вино с половинките си за празника.

„Ресторантите и без това са подготвили специални куверти за тази вечер. Цените варират в зависимост от това колко степенно е менюто. За салата, основно, десерт и безалкохолно ще платим по около 25 лв. на човек, точно толкова излиза и един букет от три рози например”, категорични са младежите.

Тяхното мнение споделя и продавачката на цветя Марина, която призна, че дамите за 8 март купуват в пъти повече цветя от така наречения силен пол.

„Този свят съвсем се сбърка. Жени купуват и подаряват цветя на жени. Мъжете само гледат и подминават, това е непростимо. От сутринта само двама мъже купиха цветя. Основно жените купуват – за учителките на децата и сами за себе си. Аз бих искала да получа нематериален подарък. Искам да получа спомен, емоция, нещо, към което да се връщам и да ми доставя радост – каза тя и допълни още – „Смачкахме ги мъжете. Повечето силни жени са сами. Мъжете се обезличиха покрай силните жени. Имам чувството, че не изпитват необходимост да подарят цвете, защото не знаят как ще реагира половинката им”.

Продавач на парфюми пък споделя: „Забелязал съм, че мъжете се оглеждат за най-евтиния и изгоден подарък. При козметиката най-търсени са парфюмите и кремовете за лице, ръце и тяло”, обясни той.

това, което прави впечатление обаче е, че предприемчиви изобретатели обаче са съчетали цветята и бижутата, като са изработили медальони от естествени цветя, които могат да се намерят в онлайн магазини във форма на различни букви, а цената е близо 70 лв.

Добавете Вашия коментар

TOP