Благоевградчани на протест пред общината срещу проекта“Бачиново“

27 Май 2022 | 10:30
2 коментара
Общество
Благоевградчани на протест пред общината срещу проекта Бачиново

Около 50-ина граждани дойдоха тази сутрин пред сградата на общината, за да изразят протеста си срещу взимането на 17 млн.лева дълг за проекта известен сред хората като Бачиново.

Повечето от събралите се да изразят позицията си бяха активисти от централите на ГЕРБ и БСП. Оказа се,че обществото е активно само във фейсбук, коментираха събралите се.

Разделение по проекта има и сред общинските съветници. Заседанието на общинския съвет започна. Там ще се разбере дали ще има зелена светлина за кметския проект или ще бъде отхвърлен.

Повечето от гражданите, дошли пред общината, заявиха,че нямат против развитието на зелените зони на Благоевград, но първо искат да се оправят улиците, ВиК инфраструктурата, която е в окаяно състояние, да се намерят начини за отваряне на нови работни места.

Добавени коментари

СЛАВИ публикува:
27 Май 2022 | 12:39
ЗАЩО НЕ СА НА РАБОТА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ? КАКВИ СА ТЕЗИ МИТИНГИ И ПРОТЕСТИ ? СРЕЩУ КОЙ ПРОТЕСТИРАТ И ЗА КАКВО БЕЗ ЗАПЛАТИ И ДА СЕ УВОЛНЯТ ? КАКВИ СА ТЕЗИ ПАРТИЙНИ СБИРЩИНИ , ОТ КОЛ И ВЪЖЕ СЪБРАНИ , С УГОВОРКИ ЗА ПОСТОВЕ ? ТАЗИ КАРТИНКА Е ГРОЗНА И ПОШЛА ! НИКЪКЪВ ПОЧТЕНОСТ ,МОРАЛ И СРАМ ЗА КРАЖБИТЕ И НА НАНЕСЕНИТЕ ЩЕТИ НА ГРАДА И НА ОБЩЕСТВОТО ! С КАКВИ ОЧИ СЕ ЯВЯВАТ ПРЕД ХОРАТА ?
ИЛИЯНА публикува:
27 Май 2022 | 12:01
НА ПРОТЕСТА СА ХОРА КОИТО СА ОЩЕ ЖАДНИ ЗА ВЛАСТ .ОТМЪСТИТЕЛНИ И ПОДМОЛНИ СЪЩЕСТВА ! ТЕЗИ ПАРАЗИТИ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗМЕТАТ ОТ БЛАГОЕВГРАД ! СИГУРНИ ДА БЪДАТ , ЧЕ НЕМА ДА ИМ СЕ ДАДЕ ПОВЕЧЕ ДА СА НА ВЛАСТ И ДА КРАДАТ ! ДА СЕ НАПРАВИ ПРОВЕРКА НА ПРИСЪСВАЩИТЕ -ПЛАТЕНИ ПОДЛОГИ ЗА ПРОИЗХОДА НА ПАРИТЕ , Т.Е.ИМУЩЕСТВО-ИМОТИ В БЪЛГАРИЯ И ЧУЖБИНА , АПАРТАМЕНТИ В БЪЛГАРИЯ , КОЛИ , ОТ УНИВЕРСИТЕТИ ЗА КУПЕНИТЕ ДИПЛОМИ И КВАЛИФИКАЦИИ ! ДА СЕ ИЗМЕТАТ И ДА СЕ ЗАПОЧНЕ НА ЧИСТО С УМНИ , С ИНТЕЛЕКТ ХОРА ,КОИТО НАЙ ПОСЛЕ ДА СИ НАМЕРЯТ СРЕДАТА !

Добавете Вашия коментар

TOP