Благоевградчани луднаха по коледните банкети в Северна Македония

12 Декември 2023 | 12:18
9 коментара
Общество
Благоевград
Благоевградчани луднаха по коледните банкети в Северна Македония
Заведенията в Северна Македония са предпочитани за коледни банкети от благоевградчани.

Най-често хората избират близките комплекси в съседката ни.

 „Предлаганите оферти за банкетите са петстепенно меню, неограничена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки, включително и организиран транспорт”, каза блаогевградски туроператор експерт по организирани пътувания.


По думите й заведенията в съседна Македония включват в кувертите и жива музика.

 

istock

 

Поради тази причина те са предпочитани от жителите в Пиринско за провеждане на фирмени банкети и коледни празненства.

„Хората предпочитат да пътуват до Северна Македония, където могат да се повеселят в една по – различна обстановка”, обясни тя.

Предлаганите оферти за банкетите са с четиристепенно меню, неограничена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки, включително и организиран транспорт. Те включват и жива музика, както и медицинска застраховка за пътуване в чужбина.

Цените за една празнична вечер,с пътуване от Благоевград пък варират между 50 и 55 лева, в зависимост от ресторанта и неговата отдалеченост от границата.
 

Добавени коментари

Николай Стоименов публикува:
14 Декември 2023 | 09:26
Може да са всякакви, но няма да си хвърля парите във Велинград колкото и да се иска на разни хюмнета
Човек публикува:
14 Декември 2023 | 07:42
Мога само да кажа, че обикновените хора въобще не ги интересува политиката. Хич не им пука. Сърдечни, спокойни, без глупости и тъпотии. Далеч по-добро обслужване, много по-качествена храна и атмосфера. Всяка стотинка си заслужава за разлика от много наши заведения, които само парите да ти вземат, пък може да те отровят. Има от какво да се получат немалко наши ресторантьори.
Мама публикува:
14 Декември 2023 | 07:07
Последното меню към тия национални български предатели е наведете се и се хванете за големите пръсти...Срам,срам и срам, тия одърпани родоотстъпници отиват при същите предатели. Лика прилика са си....
Maria Dimova публикува:
14 Декември 2023 | 07:03
Мавъв дебил трябва да си,да отидеш да си давяш парите на хора,които не те смятат за човек и непрестанно храчат върху тебе и твоете деди. Българи без гордост,без характер,плюнка и шлайм чалгарски! Аз не мога да измисля друга дума освен национални предатели към всичко родно.Срам и позор!
Лора публикува:
14 Декември 2023 | 06:38
Те тука ни дават отпадъците и ние плащаме като за тържествена вечеря ,ама иначе връзване кусури на македонските. Какво ще ни предложат зй 1000 евро на вечер на човек ?????
Али Ръза публикува:
13 Декември 2023 | 21:17
Ходете,че да ви плюят в салатите.
Няма Нзачение публикува:
13 Декември 2023 | 18:05
Аз съм ходил и мога да ви кажа, че голяма част от хората там са готини. Всичките ни негативи помежду ни са политически и от двете страни. Ако можете ходете!
Петър публикува:
13 Декември 2023 | 12:12
Пари да ми дават,няма да отида при тези аборигени,камо ли на Нова година!!!
Муйо Уйо публикува:
13 Декември 2023 | 06:10
Последно - менюто четири или петстепенно е?

Добавете Вашия коментар

TOP