Благоевград засия в празнични светлини, а Дядо Коледа ни изненада с ретро автомобил

07 Декември 2023 | 09:03
0 коментара
Общество
Благоевград
Благоевград засия в празнични светлини, а Дядо Коледа ни изненада с ретро автомобил

С богата празнична програма, подготвена от децата на Благоевград, празнично шествие и пристигането на Дядо Коледа с ретро автомобил бе поставено началото на тържествата по случай Коледа в Благоевград.

Невероятен спектакъл сътвориха децата от школите към Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград, музикално училище „Престо“, Вокално студио „Фа диез“ и порасналите деца от Биг Бенд – Благоевград.

Площад „Георги Измирлиев“ тази вечер бе пълен с щастливи детски усмивки, с надежда и пожелания за светли коледно-новогодишни празници, които да изпълнят всеки дом с радост и много сбъднати мечти.

И Дядо Коледа, и кметът на Община Благоевград Методи Байкушев пожелаха на всички присъстващи „Весели празници“ и призоваха да правим повече добро не само в празничните, но и в делничните дни.

Кметът добави, че от общината ще направят всичко възможно следващите дни да бъдат истинско вълшебство за децата на Благоевград и техните семейства.

След което започна и обратното броене от 10 до 1… а след това Благоевград засия в празнични светлини. Коледният дух е вече тук, а в оставащите 19 дни ни очакват редица празнични събития – от концерти, през благотворителни изложби до спортни прояви.

Тържествата продължиха и в Коледното градче на Благоевград, което от днес отваря врати в Градската градина!

FacebookTwitterEmailСподели

Добавете Вашия коментар

TOP