Благоевград в очакване на „Jumaya Stage Festival”

07 Юни 2019 | 11:37
0 коментара
Култура

Броени часове остават до старта на второто издание на „Jumaya Stage Festival”. Музикалното събитие е  финансирано от Фонд „Култура“ към Община Благоевград.

На голямата сцена пред “Stage Bar”, по време на двата фестивални дни, ще чуем едни от най-обичаните изпълнители от публиката.

В програмата ще вземат участие невероятните таланти от  „Мерудия“, Акага, Д2 и Любо Киров, Echoo Balkan Samba, Fa Rock, Leontas, Sevi, Вокално студио „ФА ДИЕЗ“.

Мястото е вече познатият терен - паркинга пред Stage bar и Райфайзен банк, площад “Македония“ и парка пред сградата на НАП. Началният час е 19.00 часа, а датите са 7 и 8 юни.

Второто издание на фестивала предлага и неделно училище. В него участие ще вземат известни за България артисти. „Jumaya Stage Festival”  предлага уъркшоп за деца и възрастни. Иван Шопов ще запознае хората с най-новите способи за създаване на музика. Евгени Господинов ще ни покаже пък техниките на пеене при деца и възрастни, които се занимават с рок музика. 

Водещ на фестивала ще бъде изключителният Георги Кючуков - шампион на първото национално първенство по Стендъп.

 По време на стрийт фестивала, жителите и гостите на Благоевград ще имат възможност да разгледат и закупят хендмейд артикули от  арт базара, организиран от младият дизайнер Надежда Червенкова.

Добавете Вашия коментар

TOP