Благоевград посреща 2024 г. с празничен концерт под открито небе

29 Декември 2023 | 09:45
2 коментара
Култура
Благоевград
Благоевград посреща 2024 г. с празничен концерт под открито небе
С празничен концерт Благоевград ще отбележи настъпването на новата 2024 година. Програмата, подготвена от Община Благоевград, е с начален час 23:00 часа на 31 декември на площад "Георги Измирлиев".


На сцена под звездите ще излязат популярни изпълнители като Малин Домозетски, Милена Пищолска с артисти от Ансамбъл "Пирин", Георги Илиевски и Иван Радев, които ще подарят на благоевградчани и гости на града пъстър букет от обичани фолклорни песни.

Присъстващите на площадното пространство ще имат възможност да се хванат ръка за ръка, за да извият дълго хоро, както повелява традицията.

Първият поздрав за Новата 2024 година ще каже кметът на община Благоевград Методи Байкушев. Много песни, танци и добро настроение ще бележат първите часове на Новата 2024 година.

Тази година ръководството на Община Благоевград залага изцяло на местни таланти в празничната програма и стартира инициативата "Празнувай отговорно", с която се стреми да даде добър пример.

Добавени коментари

Гражданин публикува:
29 Декември 2023 | 20:42
Браво! Нека видим нашите таланти!!! Който иска ще дойде който не да ходи където ще?! Само така стига с нашите пари бившите кметове се тупаха в гърдите!!!
Чиме публикува:
29 Декември 2023 | 14:51
Смешници

Добавете Вашия коментар

TOP