Благоевград отново е обект на „нападение“! Над 20 нови бездомни кучета са пуснати в града!

11 август 2022 | 13:06
0 коментара
Благоевград отново е обект на „нападение“! Над 20 нови бездомни кучета са пуснати в града!

Над 20 кучета на територията на Благоевград са пуснати отново от неустановени за момента извършители. В центъра на града, служители от звено „Инспекторат“ и  ОП „Общински приют за безстопанствени животни“ констатираха наличието на нови големи кучета, като установиха, че те са без марки.

За пореден път Благоевград става обект на подобно нападение. Някой „чисти ръцете“ си, прехвърляйки отговорността и проблема на общинското местно ръководство.

Деятелите на престъплението избират места, които не са обхванати от видеонаблюдението, което усложнява разкриването на извършителите. В момента новопуснатите бездомни кучета са в центъра н града, но това не изключва появата на нови такива и в кварталите на Благоевград.

Молим всеки, който забележи нередност или има съмнения за извършване на подобни деяния незабавно да подаде сигнал на дежурната телефонна линия на Община Благоевград  - 073/88 44 34, 073/ 88 44 06, на тел. 112 или да направи снимков материал на регистрационния номер на колата/ микробуса, от който се пускат животните и да го изпрати на фейсбук страницата на Община Благоевград https://www.facebook.com/blgmun


Добавете Вашия коментар!